Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Од осаменост, од одбивање, од напуштање...

Se plasam pak da ne iskrsam nekoja koska. Prosli pat koga ja iskrsiv rakata mi bese na 2 mesta skrsena i mi izlgedase mnogu loso (deformirano) i posle dur mi ja namestat ova ona projdoja 2 meseca dur se oporavi. Odtogas traumi imam za toa

се плашам и од баба рога, секоја вечер проверувам да не ми се крие под кревет.

Ja imam nekad strav a neznam zaso imam,mnogu e cudno i uopste ne mi se sviga toa cuvstvo...a inace se plasam od visocina!

Ohoo od 10 metri da poglednam nadole i gotov sum mozda iam taa fobijata za od visoko. A inace do sega gi prebrodiv recisi site stravovi.

Во последно време се плашам највеќе од кучињава:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:бездомнициве:kesa::kesa::kesa:

јас се плашам од смрт а понекогаш од темница!ама од височина видов дек амногу се плашите!зошто?јас имам животна желба да летам високооооооооо

Od temnica, epten mi e strav.... Od zivotot:nesum:, i i od bubashvabi...

од инсекти,било какви,и страв и гад ми е...од височина само понекогаш..то ќе да е...

Најмногу од змии , па и од некое големо куче кога ке ми залае у темница ... Ббрмммм

ja se plasam od visocina.....i toa mnogu....thats all....ich ne se plasam od temnica i od smrt...

Jas se plasham premnogu od ku4inja, mnogu e glupavo ama iam uplav, a isto i zabi...A zmii obozavam!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom