Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
јас па од змии се плашам, ама не до толку :baeh:

so znam?...Golemi kucinja koa mi rzat ili mi se tuskaat...Nekako i da ne sakam u koskite neso custvuvam...cudno i toa samo kaj kucinjata mislam deka e...

Се плашам од испрашување(лол)

Se plasam da ne sneam struja tesko nas ke bidi posle :)

Se mlasam od neocekuvan ravoti kako na primer bezveze svuci sto ne ocekuvas ili pa nekad mozebi od temnica ali koa ke se natreskam :) neam strav od nisto:pijan:

a i se plasam da ne ne mani meteor pepel ke ne napraj , mnogu sum human jas mislam na celoto opstestvo :)

Ја од ништо не се плашам, бестрашна сум :):):):):)

Се плашам многу од земјотреси...Не можам да се смирам после земјотрес никако :(

eee koa zgrme ednas bev na odmor so glavata nakaj prozorot oddalecen na 30 cm od nego...udri grom na 2 metra od mene i skrsi edna 3 metra dolga granka

У принцип, не се плашам од ништо. Моментално се плашам од, неслучајно да не снема струја, ќе ми ја поквари работата. 2 месеци ќе ме врати назад. упм

Jas se plasam od insekti...osven od muvi i mravki...od site mi e strav...:)

jas se plasam uzasno od visocini.mozebi toa mi ostana kako trauma odkako bratucedka mi se samoubi frlajki se od ogromna visocina.

Se plasam od zenami ko ke pocne da pisti ako nesto ne i se bendisuva boze cuvaj od zenska beljaaaaa:duel:

mettalhammer напиша:
У принцип, не се плашам од ништо. Моментално се плашам од, неслучајно да не снема струја, ќе ми ја поквари работата. 2 месеци ќе ме врати назад. упм
Не се плашам од снемување на струја пошо имам лап-топ и автоматски се префрла на батерија така save all на брзински и гаси после. А не се плашам од ништо за плашење, понекогаш се плашам од моите постапки и се трудам да не ги повторувам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom