Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
MA OD NISTO JA NE SE PLASAM.
JAS SUM NEPLASLIVKO...:ija::bip:

Ја од забар најголем страв имам

Porano ne se plasev od promeni,a sega se sto se narekuva nesto novo me plasi i od niso drugo ne se plasam :(

VORTEX напиша:
Ја од забар најголем страв имам

Најлошото нешто што можи да постои. Никогаш не спијам таа вечер пред да одам на забар

mnogu mi e strav od zmii ako vidam mislam deka vo toj moment ce umram na samoto mesto

страв ме е од забари маму им нивна посебно ги мразам кога ја извадат таа глупавата „ бушалица „ и со тој нејзиниот карактеристичен звук и абе ги мразам шо го тупам само .........

Imam uplav od igli pogotovo koga mi zimaat krv...malku od visocina i drugi raboti ali ne mi teknuva

Imam strav od visocina.Mrazam visocina

Imam strav od mali.slabi crveni coecinja so se dvizat mn brzo u rgosana soba(onie kako na Silent Hill)

Филип и Еко, додека се погодите ви ги избришав постовите ...
Инаку во последно време секоја вечер пред да заспијам ме фаќа паничен страв од земјотреси ... знам дека обично овој период има, башка ептен врнежлива зима и пролет, којзнае колку ќе ги има ... ау страшно:(

Панично се плашам од земјотрес,змии и разбеснета природа.
Од луѓе не ми е страв,но не можам да сварам манипуланти и готово!!! Познавам такви,за жал,а нивните обиди за манипулација и кон мене и кон останатите ми создаваат еден нагон на :pov:

1. Земјотреси, пожари, поплави... (кравам невидена паника).
2. Смрт
3. Тешко или неизлечливо заболување

od insekti a najmnogu od pajaci zastom ednas me polaza i ustata mi bese ko na angelina jolie...;( i od zabari

Од вакви грозоти

images59pp.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/6901/images59pp.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom