Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
panicno se plasham od zemjotresi :ija: :ija:

змии ,пајаци и многу мрзам инсекти

Mia напиша:
panicno se plasham od zemjotresi :ija: :ija:
Незнам, мене па баш ми е интересно кога ќе здрма некој земјотрес. Не ме сфаќајте погрешно, не од оние што рушат згради, туку од оние што ги протресуваат теткиците кои панично излегуваат од зграда трчајќи само со престилка на нив и цигара во уста. После, долу, чекаат еден саат да се „стабилизира“ земјиштето, чурат цигарчиња и оговараат на велико.

Баш е интересно.

Acid напиша:
Незнам, мене па баш ми е интересно кога ќе здрма некој земјотрес. Не ме сфаќајте погрешно, не од оние што рушат згради, туку од оние што ги протресуваат теткиците кои панично излегуваат од зграда трчајќи само со престилка на нив и цигара во уста. После, долу, чекаат еден саат да се „стабилизира“ земјиштето, чурат цигарчиња и оговараат на велико.

Баш е интересно.

Тоа да,колку случји имало такви ееееееејјјјјј!!!!!
Физика професорката во средно така направи еднаш-здрма еден ЕПТЕН мал земјотрес и она дневникот под мишка и да ја нема!!!!

Од администраторите во форумов можат да банираат :):):):):)

од игли дефинитивно змии и такви чуда

Strav mi e navecer da se vrakam sama doma koga nema nikoj po ulicite.Imam custvo kako nekoj da odi zadmene,srcevo mi cuka sto na sat,ponekogas se vrtam,a ponekogas mi e strav da se svrtam i samo pocnuvam da brzam i odvaj disam.Strav mi e od gluvci,mozi ne mi e tolku strav tuku mi se gadni i jezivi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom