Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
STRAV MI E OD NEKOI ZIVOTNI I INSEKTI AMA NAJVEKE MI E STRAV OD TOA DA NE ME ZAEBE NEKOJ NA KOGO MU VERUVAM(DRUGAR,ZENSKA...)KOGA NAJMALKU KE OCEKUEM!A INACE MNOGU MI E STRAV OD BANJANJE VO EZERO ILI MORE NAVECER

Имам страв од смртта, од мртовци, од болести,од змии ,од инсекти од брза вожња и од многу други работи.

Од Шкорпии.....имам досега двапати видено како ми лазат во кревет....језиво е многу....замислете у спиење по кожа да ви шетаат:ija: .... поим неам дали се отровни,али гадни се!

Змии -имам таква фобија од змии што паѓам у несвест само на телевизија кога ќе видам змија:ija:

Од штрекнувања.... Ми се чини после морам да убијам некој.. посебно ко че ме утрекни лаеж од куче...3 сек. крвта мраз ми се прај после претекувам... тачка.. крв пред очи

Najmnogu se plasam od zmii. Pred nekolku godini, sedam kaj drugarka mi doma i oddednas nessto me dopre na nogata, koga pocnav da vristam, mislev zmija e, i koga gledam nejzinata macka. Mi idese za opas i niz prozorec, ama aj koj ke si rasipuva prijatelstvo za edna macka:icon_lol:

od temnica
Neznam stvarno ama nogo se plasam doma koga spijam se da e izgasneto.Jeza me faka.A i plasam se da bidam sama doma.

ne se plasam od nisto a me fakja panika od mnogu raboti,zemjotres a zivees u zgrada :ija: ,sekako si naebal kolku i da si jak,terorist u avion-mozes da pozivees uste malce i da si napravis retrospektiva na zivotot i da se pomolis i da svatis kolku bil glup zivotot,me faklja panika od otvoreno more,pod tebe neznaes sto moze da te zgrapci,meduzi do tebe od pola metar,branovi 2 metra,kopno nikade:ija: ,od zalutana kometa koja se dvizi vo pravec na zemjata i go zafakja polovina nebesen horizont,odbrojuvanjeto pocnuva,final impact-5.4.3.2.1...:se_ molam

Od se pomalku...od lugeto i od insektite....a i me plasi i temnina ama ponekogas....

od visocina
koga ke otidam na 7-sprat mi se vrti koga ke pogledna nadolu :)

У суштина не се плашам од нешто одредено,освен шо сум помалце хипохондар.Од најмала болкичка страв ме фаќа и трчам на доктор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom