Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не верувам дека ќе стигнам да го напишам ова, но најверојатно таков ми бил сплетот на околностите. Во животот сум имал многу стравови и сите сум ги пребродил, но еден ми останал, а тој е:

Стравот од злобни, подли и безкруполозни луѓе. Мислам дека никогаш нема да научам да се справувам со нив.
Се согласувам :)

Јас се плашам од гледање спотови од Дет и Блек метал Бендови...

Од луѓе кои при мозок, се однесуваат ко без мозок.
А и емотивци. Оти, кај грото од нив, тоа емотивноста им се врти единствено околу нивните сонца, ѕвезди, месечини... облаци, што-годе да е, нивна мака е.

od ajkuli,temnica ,t.e. ne se plasam od temnicata tuku od toa sto se moze da ima vo nea,od teski bolesti(psihicki pretezno,iako sekoja fizicka bolest vlijae i na psihata,zboram za bolesti direktno povrzani so psihata kako zisofrenija,paranoja,nervna rastroenost...),igli,od osamenost,se plasam od nepoznato,od krv,klovnovi,gluvci...

Дефинитивно од височини,емотивни луѓе и пореметени луѓе :unsure:

od ajkuli,temnica ,t.e. ne se plasam od temnicata tuku od toa sto se moze da ima vo nea,od teski bolesti(psihicki pretezno,iako sekoja fizicka bolest vlijae i na psihata,zboram za bolesti direktno povrzani so psihata kako zisofrenija,paranoja,nervna rastroenost...),igli,od osamenost,se plasam od nepoznato,od krv,klovnovi,gluvci...
Све си опфатила :)

Од лицемерни подли луѓе и од кучиња над 60кг

Се плашам од смрт од умирање.Но кога ќе помислам на тоа дали некој некогаш од нас се сеќава да бил исплашен при неговото раѓање?па и не се плашам толку:)

Јас па иако сум млад човек(немам ни 30ка), слободен сум(несум женет и немам деца) и живеам заедно со родителите, а сепак ме прогонуваат стравови и имам уплав дека ќе останам без пари, без кров над глава, без храна, со еден збор имам стравови дека ќе осиромашам ............ понекогаш дури и неможам да спијам од ваквите мисли !
А да и нон-стоп сум под уплав дека некој сака да ме ограби, по пет пати ја проверувам влезната врата дали е заклучена пред да излезам надвор !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom