Од што се ежите?

• Креатор на темата Креатор на темата Medea
  • Време на започнување Време на започнување
Се ежам од гребење со нокти по ѕид ,се ежам од звукот на еден од апаратите кога сум на забар ,се ежам и од некои песни и се наежувам кога ќе ми кажат некоја ептен лоша вест.

Се ежам од тоа што сите се ежат: гребење по ѕид, гребење по табла, морска пена... Ама наааајмногу ме ежи кога некој ќе ги исклемпави ушите:vozbud::vozbud::vozbud:
Значи не ми смета некој ако има клемпави уши, него ако ги витка во спротивен правец:vozbud: Фрик:pos2:

ооо најмногу можам да се наежам ако гризнам памук.. ууу при самата помисла и сега се наежив... друго шо ме ежи е некој со вилушка или нож да гребе по порцелан.. лелееее коса ми се крева тогаш мислам.. исто така од забар... ( од ова па и уплав имам ) се ежам коа ке видам на телевизија забар камо ли да слушнам онаа машинкана шо бучи...:ija::ija::ija:

И ја се ежам од памук. При кинење памук поточно. Некојпат се ежам од нешто морничаво, кога читам.

И најЈако од се - се ежам (од) на ТРАНС!!! :vozbud:

исто така од забар... ( од ова па и уплав имам ) се ежам коа ке видам на телевизија забар камо ли да слушнам онаа машинкана шо бучи...:ija::ija::ija:

ќути го мрзам највише, дури и влакненцата на раката ми се креваат у вис.... се ежам пикање игла у стиропор, и се ежам од добра песна, силни зборови... и од све за љубов :vozbud::vozbud::vozbud:

А, и од ладно се ежам.

Се ежам од пајаци и бубашваби, коа некој се дере ептен:nesvest: и од некои песни...уфф:back:

од некои песни, филмови, силни зборови, машините што ги има на забар(поточно од нив цел стомак ми се превртува)...и тоа

Немој бе не го прави тоа! Се ежам!

Јас се ежам ако некој земе со рака да трља по некој кревет или одреден материјал наменет за покривање на мебел. И самата помисла на тоа ме ежи до даска.

Може некој да ми ја објасни оваа појава подетално? Знам дека има врска со нервниот систем и толку XD

Гребење со лажица,виљушка,нож и друг прибор за јадење по тањири,тенџериња и слично.

Бакнежи во врат и уше :icon_eek:, у Охридско кога влегувам да се бањам се ежам исто така...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom