Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што значи една за ваму друга за тамуне ги пуштаат да влезат, на еден мој комсија колата му остана на граница мегу македонија и србија
ако ако... така треба... освестетет се бугарофили... живеете во македонија а не во бугарија.. тука владеат македонски закони а не бугарски...
Македонец сум, ама можам да ти кажам дека не е убаво да навредуваш национална определба. :nenene:
извини молим те... процветли ме и посочи ми каде имаше навреда на национална основа? да не бркаш малку поими?
освестете се бугарофили... живеете во македонија а не во бугарија.. тука владеат македонски закони а не бугарски...
Да некој човек се осеќа како Македонец или Бугарин, па и Јамајканец,..... Никој не може да му се меша како ќе се изјаснува, ниту судија во судница, ако ме сваќаш до тука.
"Бугарофили" е погрден збор за национална определба, м`кеј?
И не :nenene: Немам блгарско државјанство, ниту лична карта, ниту пасош. И не штитам ничии интереси. Само сум објективен. :smir:
јас ако идам за италија со мојата кола ке идам и ке се вратам за 1-2 или 3 месеци а бугарцињата ги возат нивните коли тука со години што е сосема различно од тоа дали некој ке иде на одредено време во некоја друга земја. твојот пост е нон сенс тука напишан@sanos_a> Ако ти сакаш со твојата кола со мк таблици да идеш до Италија на пример, дали треба да важи и за тебе да мораш да извадиш Италијански таблици? Постот ти е нон-сенс.