Од колку години излегувате во град?

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
Се до 11 години седев на маало, а после почнавме да излегуваме така по малце, одевме на кино (само така можеше да останеме по 21ч). Веќе во 8 одделение (14 години) почнавме да излегуваме навечер до 23:30 ч. А од 16 години имам неограничен излез. (секако, се враќам во разумно време).

Не ми текнува кога беше... многу се начукав, мислам дека беше прошлиот петок....:uvo:

od 14 ko zavrsiv osmo si rekov ..ZIVEJJJJ......... i pocnav da izleguvam :DD

od 7 taka nakaj 8mo....ali na sosema razlichni mesta od sea...razlichno vreme..razlichno drushtvo i tako dalje..:)

Па официјално прв пат во дискотека отидов во 8мо.Тогаш уште имав 13 години.
Се сеќавам отидов на џуниор во Елемент.:)

А летото за осмо низ парк почнав да се шетам навечер со другарки.:)

А иначе претходно се знае,златно маало,па одевме на сладолед до малага,па јадење во Мекдоналдс.Ах,спомении...:pipi:

Прв пат почнав да испаѓам во чаршија со братучед ми...Бев 7 одделение!Леле колку многу глупаво ми било кога ке почнеа да ме задеваат постарите девојки одмене...Јас само се вцрвенував во обравчињата и не зборував ништо...Од наредната година почнав да испаѓам со другарите.:smir:

Од 14 години, почеток на осмо одделение. Првото излагање ми беше во Метропол на транс журка. Се сеќавам Бушава Азбука пушташе тогаш.

Некаде кај 6-7 одд излегов прв пат со сестра ми ама тоа еднаш беше:)..а почнав да излегувам 7 одд изгледа при крај значи 13-14 години некаде..ама рано е некако :toe:

И јас излегував така со сестрами кога бев 6-7 одделение, сама после полуматурата ;) Демек пораснав :)

од 6-7....сеа сум за трета и иам 16 така да рачунајте мене ме мрзи....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom