Од колку години излегувате во град?

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
Имам 14 години и сум 8мо( у април 15 ) а почнав да искачам во 6то одд у процес

Od kaj 12 tina 13 godini ne znam tocno ne se sekjavam

Негде 6то одделение беше, мислам од кај 7 до 9 излегувавме со другарките :icon_bigg:icon_bigg И шетавме ко некои будали, само чекавме да пројдат тие 2 саати:icon_roll

Море младиве напредна генерација.Јас почнав да излегувам на 14-15 години и тоа под контрола на возрасни.

знам 6то,7мо почнавме у кино да идеме и да јадеме у мц доналдс или кај стоилко хахаха а вака по дискотеки кафичи у 8мо почнав :) .ее стварно младинава бе каква е мн далеку отидоа

Море младиве напредна генерација.Јас почнав да излегувам на 14-15 години и тоа под контрола на возрасни.
Па многу јасно. Сеа може ќе звучам како 50 годишен ама така е бе. Излагале у 6-то одд. И кај си искачал бе. Тоа ти се викаат деца без детство, па јас у шесто играв џамлии ебате беља. И јас почнав на 15 да искачам.

Јас почнав на 16-17. Навистина ова децава... не знам. Јас киснев на баскет у маало.

Од прва година средно,т.е од 15-годишна возраст.(Ако се мисли за излегвање по кафичи и дискотеки).

На 14 год по кафичи и дискотеки, а инаку од 6то одд почнавме да скитаме по улици, сендвичари, слаткари...

На 13 години....имаше посебни забави за нас малите кои траеа од 18 до 21 часот....и после тоа во 21:30 дома. :smir:

prvput u diskoteka izlegov na junior party u element koga bev sedmo. togas imav 13. haha mi teknuva ko vcera da bese :icon_bigg

*едит од Тончи: Без вулгарности молам.

prvpat..zimoto koga bev sedmo..shemata beshe da se stoi pred koloseum, da se vleze vo elemnt i na kraj da kazeme deka sme bile na dvete mesta i site ne videle...bea ubavi tie vreminja..

Јас почнав на 16-17. Навистина ова децава... не знам. Јас киснев на баскет у маало.
Сејм хиер. Во прва средно некаде, крај на второ полугодие почнав често да искачам. Шибав со точакот на кеј, па и сега да се затопли ќе си ги редуцирам излегувањата во град, точачето и бришка!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom