Од кога почнавте со гејминг?

• Креатор на темата Креатор на темата nE0n1nja
  • Време на започнување Време на започнување
јас почнав со гејминг кога имав 4-5 години, еееееееееее тогаш го купив нинтендото, па после на 6 години, Playstation 1, и после 3 години, купив компјутер. :)

Odamna u `95.....pa posle u `98 ku[piv komp i se zaraziv :D

На 6 години добив Нинтендо..Супер Марио ова она.После 4 години земав сони 1,па Компјутер па Сони 2 итн..

Некаде на 4-5 години нинтендо по 1-2 години компјутер (windows 95), и се до ден денес компјутер.

Па прво купив компјутер, имав околу 4-5 години. Уште имаше од оние Windows 3.1.1 хаха. Па покасно и нинтендо играв, зш то беше мода, па PS и после купив уште еден компјутер и еве сега од него пишувам...

od kaj 2-3to odd. na Half-Life i toa u igracnica!
I uste ja igram, samo sto nemozam da nacekam luge za igrava!
Kaj i da idam, site neso DotA, WOW, CS 1.6, a nigde Half-Life!
Zatoa vikam da napraat eden server KAJGANA ako moze za da se pucame HALF-LIFE, zakon ke bide!

na 6 godini igrav na comodore 64 kaj eden drugar posle 2 godini mi kupija 386 dx prvo so qbasic igri pa na kraj so win 3.11 so skijanje. prva seriozna igra mi bese civ1 1993.

So gejming ako se racuna nintendo i Super Mario pocnav nakaj 2 odd. I igrata bese zakon za toa vreme ja vrtev nonstop.

opsto pocnav na okolu 3-4 godini na toa nintendoto i negde u 95 tatko mi rabotese smetkovoditel i igrav LuTus tamu hehe

Прво играв на нинтендо на 5-6 години.Стварно во тоа време беше кул.Најзакон игричиња ми беа супер марио, едни тенкови и спајдермен.ЕЕЕЕЕЕЕ шо времиња беа тоа за 50 денари 9999 игри.Пред 4-5 години купив компјутер.Роден сум 1992 колку да се знае!

Јас почнаф уше од 4 години, прво нинтендо, па после одма PC и тако даље!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom