Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ova vaka na prepad javno, pa uste i drugarka :D
Da se zbunis...
Еден другар, се пушташе, се нудеше, се праеше да си фатит женска и никако не му одеше, па сега сакал првин да станит другар со нив.

Тој бил патот до женска.

Немат да му успејт, ама не му кажвиме.

Еден другар, се пушташе, се нудеше, се праеше да си фатит женска и никако не му одеше, па сега сакал првин да станит другар со нив.

Тој бил патот до женска.

Немат да му успејт, ама не му кажвиме.
Zstt mislit dekat nemat dat mut uspejt?

Zstt mislit dekat nemat dat mut uspejt?
Имат погрешен пристап.

Тој ќе се здружит со неа за да ја фатит, ама по пат тој ќе напрајт све за нејзе, таа ќе го искористит и ќе си фатит друг.
Тој ќе и останит најдобро другарче.

Имат погрешен пристап.

Тој ќе се здружит со неа за да ја фатит, ама по пат тој ќе напрајт све за нејзе, таа ќе го искористит и ќе си фатит друг.
Тој ќе и останит најдобро другарче.
Najdobro drugarce ne postojt.
Taka da ili ke i ostane "a mozevme povekke da imame sega" ili nema da i stane drugarce.
Gledas, zenite razlicno gledaat na rabotite.

Postuem drugari. Ja sakam maz mi da saka drugar da mi bide, a ne decko.

Najdobro drugarce ne postojt.
Taka da ili ke i ostane "a mozevme povekke da imame sega" ili nema da i stane drugarce.
Gledas, zenite razlicno gledaat na rabotite.

Postuem drugari. Ja sakam maz mi da saka drugar da mi bide, a ne decko.
Da.
Ama ako trgnit so toj mindset da toj nejze I bide drugar nikogas nemat da Se ohrabrit da napravit rizik vo taa drugarska vrska, za da ne zaebit sve sto vlozil prethodno, zato ke si ostanat drugari.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Da.
Ama ako trgnit so toj mindset da toj nejze I bide drugar nikogas nemat da Se ohrabrit da napravit rizik vo taa drugarska vrska, za da ne zaebit sve sto vlozil prethodno, zato ke si ostanat drugari.

Sent from my D2403 using Tapatalk
Zatoa ona ke zeme rizik eheheheh :D
Primer eve ja odma mu pisav pp, ama spie glupaviot...

Good guys и bad guys љољ ....

1. Дипломата не е никаков показател на гуд гај пошо денес секој втор и прабабаму имаат дипломи ако ништо друго од измислените факултети од Свети Николе, Неготино, Охрид итн.

2. Како тоа интелектуалецот може да биде само гуд гај ? Или лошите момци не завршуваат средно ?

3. Може некој асално да ми дефинира лошо момче? Нема добро момче и лошо момче бе луѓе :) Има мужи што се воспитани и знаат да се понашаат и ценат девојки и оние другите кои од кур не ги маваат истите ....е сега зашто жените се лепат за оние вторите никогаш ама никогаш нема да дознаеме ..... ваљда дека се жени.

Good guys и bad guys љољ ....

1. Дипломата не е никаков показател на гуд гај пошо денес секој втор и прабабаму имаат дипломи ако ништо друго од измислените факултети од Свети Николе, Неготино, Охрид итн.

2. Како тоа интелектуалецот може да биде само гуд гај ? Или лошите момци не завршуваат средно ?

3. Може некој асално да ми дефинира лошо момче? Нема добро момче и лошо момче бе луѓе :) Има мужи што се воспитани и знаат да се понашаат и ценат девојки и оние другите кои од кур не ги маваат истите ....е сега зашто жените се лепат за оние вторите никогаш ама никогаш нема да дознаеме ..... ваљда дека се жени.

3. Mnogu e prosto zosto i barem 10 pati e objasneto, problemot e sto nekes da go prifatis toa kako odgovor. Citaj ubavo imas kup postovi kade e kazano na eden ili drug nacin deka toa e uglavno zasto sakaat avantura, nesto razlicno, pomalku predvidlivo. Za tebe toa moze kolku sakas da e glupo ama toa e toa ili prifati go ko takvo ili pomiri se deka nikad nema da gi razberes

Никад не ми се свиѓале момци што имаат другарки. Некако педерастично личи.
Ондак ако не ти се свиѓаат, како ќе го објасниш тоа што до пред некое време, не знаеше дека демократите биле исти ко денешните републиканци до 70 ите?

Mrazam mazi sto "se interesiraat" za moda..
Cist primer, pred nekoj den stoime jas, Angela, Ognen i Ivan vo krugce, se zezame i praime muabet. Pominuva edna devojka, se pozdravuva so Ognen, Angela i Ivan, jas ne ja poznavav. Praat dva reda muabet, zavrsuvaat.
Otkako si otide devojkata ivam go glea Ognen i mu kreva vegja. I Ognen vika:
"Kakvo ti e ova sarenilo od obleka be devojkoo?" I se gazat od smeenje.
Ne samo sto mrazam vakvi tipovi, nego ew ew ew, odvratni!
Masko, nasol da komentira za stilot na devojkata. Moden kriticar da ne si?
Glupco tupco.
Баш! Имав една ситуација кај шо еден тип ми објаснуваше како чорапите му одат во контраст со еспадрилите, и дека тоа е детаљ кој секогаш треба да се запази :facepalm:...

Последно уредено од модератор:
Изгледа не се разбравме, бад гајс се тие што умеат да те заебнат со Југо земено после полноќ кога ке заспијат родителите, гуд гајс се тие што можат да те заебнат со БМВ-то од најновиот тип купено од родителите како поклон за завршените студии.

Жени/девојки дај не лажете дека не бегате од мажи кои се фини,мили, грижливи,искрени,интелектуалци, when in fact ваквите типови ги одберете кога ке ги поминете сите мажи со карактеристики кои ги опишувате дека ви пречат кај мажите, па овие првите ги јавите како сакате до крајот на животот а не се исклучува можноста понекогаш да се посетите на старите луди времиња од младоста поминати with the bad guys.
Срцка, ако фини, грижливи, искрени, интелектуалци ти се неинтересни и досадни, до тебе е проблемот. А ако не ти е битен факсот, магистрирај, докторирај и омажи бед бој со средно.
Грешка сте во толкувањето, bad boy не е literally bad дека они лошо ги третираат женските него bad у смисла кул, главен, знае како да и пријде на девојка, вози бесни коли, мотори и нешто у тој стил...
A good guy како антоним на bad e мирен, повлечен, срамежлив, не приоѓа прв...
И нема врска со тоа кои се попаметни и дали се со средно или факс туку поише се дефинирани како темпераменти дека едниве се поактивни и похрабри, а другиве помирни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom