A
andrea85
Гостин
А директно на акција да кренеш.Помалку муабет повеќе акцијаПробај со муабет за хилтерица или за бор машина. Намногу пали кога споредуваш модел за хоби и за професионалци.
Успехот е загарантиран.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А директно на акција да кренеш.Помалку муабет повеќе акцијаПробај со муабет за хилтерица или за бор машина. Намногу пали кога споредуваш модел за хоби и за професионалци.
Успехот е загарантиран.
А директно на акција да кренеш.Помалку муабет повеќе акција![]()
се докажа дека во македонија зболуваат делата хахахаПа да ја оговара по форуми после![]()
Пробај со муабет за хилтерица или за бор машина. Намногу пали кога споредуваш модел за хоби и за професионалци.
Успехот е загарантиран.
Ти како постара подучи ме на таа тема оти не се разбирам многу од квантна физика.![]()
Лангелина, фарбаш, буквално и фигуративно! Нема шанса ова тебе да ти упалило, ноктот те издава.Пробај со муабет за хилтерица или за бор машина. Намногу пали кога споредуваш модел за хоби и за професионалци.
Успехот е загарантиран.
lele ama si losa a..a aОд легачи , турни ме да кинисам , дете на мама и тато , со прсто шо нема мрднато , разгалено , разлигаено, мрсуло ,серко , лажго , идиот , дебил , имбецил , педер мисам ако сакате уште можам да ви напишам ама доста ви се.....
pa ako se zeneti , ne se bolni . .од женети!
(сигурно е веќе кажано, но не ми се проверуваат 10 страници)
pa ako se zeneti , ne se bolni . ., moze saka da se razvede , pa nema koj da mu pomogne . . hehe
dodeka zena ne se fati za nekoja rabota - nema da bide zavsena , zenska raka = zlatna raka. . .Е, што маж ќе биде тоа ако не може една работа сам да си заврши![]()
секс манијак , шо ми се пули ф цицки , шо не сфајча дека че имаме секс само јас ко че сакам,шо ми чепка во мобилнио и пораките на фб, претерано љубомори , шо не сфајча дека сме само другари , шо ме тера да одам пред него ф кафич за да ми се пули в гас , шо има посесивна мајка шо го бара на секој 5 минути , шо озбилно сфајча ко че се зафркавам , ко че е крив и не признава , шо ме следи и ме чека пред врата , шо не застанува на пешачки , шо пуши цигари , шо вика за секоја на улица шо че помини дека е курва, шо ја мерка секоја шо че помини ,шо јади лајна за бифшата , шо сака да ме напрај љубоморна , шо ме напајџа , инаетчија , со некој шо не се прај муабет , шо да ти кажам фазла , ако не ми е по кеф фифте да ме нема од негоlele ama si losa a..a aa ima li uste , , aj kazi kazi
секс манијак , шо ми се пули ф цицки , шо не сфајча дека че имаме секс само јас ко че сакам,
/quote]
[
само јас ко че сакам or get the fuck out of here, мразам лујџе шо не можа да си ги контролира нагоните , а ако е со мене ради секс не ми треба....se mozam da razberam i slozam ama ova za keksot .. ... no way
па ако сте пар , нема кога ти сакаш или он кога сака се знае ...договор
само јас ко че сакам or get the fuck out of here