Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Бегам од напорни женски, женски што го потат до максимум, што сакаат јавување на секои 15 минути, што сакаат рапорт да им давам за тоа како сум го поминал денот и беброј други нападни ствари. А ги има такви, и тоа во изобилие.

Бегам од напорни женски, женски што го потат до максимум, што сакаат јавување на секои 15 минути, што сакаат рапорт да им давам за тоа како сум го поминал денот и беброј други нападни ствари. А ги има такви, и тоа во изобилие.

не е това диктатура - това е љубаФ :love:

не е това диктатура - това е љубаФ :love:
Баш е диктатура. Не мора да замара девојката за да биде сигурна дека дечко и не ја изневерува, овде има подлабок проблем - доверба. Он/она ако сака да направи нешто ќе направи на ваков или таков начин, нема шанси да сопреш никој јавувајќи се на 15мин. и слични глупости.

Баш е диктатура. Не мора да замара девојката за да биде сигурна дека дечко и не ја изневерува, овде има подлабок проблем - доверба. Он/она ако сака да направи нешто ќе направи на ваков или таков начин, нема шанси да сопреш никој јавувајќи се на 15мин. и слични глупости.
Тоа на некој начин се вика и опседнатост. Реално не може мене некоја да ме засака од едно видување па да почне уште одма на стартот на врската или мувањето сеедно да ми се јавува по 100 пати у денот и да ме прашува што правам. Али едноставно си има такви особи, кои така ја имаат сфатено љубовта и не може да се смени тоа. Има и многу такви машки, али лично мене ваквата појава страшно ме иритира, исто како во кафез да сум.

Тоа на некој начин се вика и опседнатост. Реално не може мене некоја да ме засака од едно видување па да почне уште одма на стартот на врската или мувањето сеедно да ми се јавува по 100 пати у денот и да ме прашува што правам. Али едноставно си има такви особи, кои така ја имаат сфатено љубовта и не може да се смени тоа. Има и многу такви машки, али лично мене ваквата појава страшно ме иритира, исто како во кафез да сум.
Без свест и совест во глава, џабе е се...

Ја као млад дечко , не бегам ,. . . . селанки , брзозборки , јазичарки , интелигентни, домакинки , пушачки , алкохоличарки, убави , невини , нарциси ,фаци , спортиски . . .и др , сите ми се исто и дозволувам да навлезат подлабоко во шемата . . и тогаш ,ако имааат лоша мисла или намера , самиоте се фаќаат во своја стапица ,
ја си држам до мојот став , и си знам кој сум и што сакам , ако можам да помогнам - ОК , ако не пријатно
Инаку сите заслужуваат шанса , нека пробаат ,за проба не се плаќа ( од еднаш не се станува педр)
:):):)
:) ;)
:) ;)
:) :)
:):):)

општо познато е дека жените не пријдуваат до мажите освен во во два случаи и тоа:
-кога мажот е добро познат по џебот - само 7% од жените ги гонат мажите, и
- кога мажот е познат по тоа меѓу нозете - само 3 % од жените ги гонат мажите.
па така остануваат 90 % од кои
- 10 % ако им пријдеш ке те прифатат, а
- 80 % не знаат што сакаат затоа што мислат дека им заминал возот.

Е ЈАС СЕ БЕГАМ ОД ТИЕ 80 % ОД ЖЕНИТЕ.

Од легачи , турни ме да кинисам , дете на мама и тато , со прсто шо нема мрднато , разгалено , разлигаено, мрсуло ,серко , лажго , идиот , дебил , имбецил , педер мислам ако сакате уште можам да ви напишам ама доста ви се.....

Од легачи , турни ме да кинисам , дете на мама и тато , со прсто шо нема мрднато , разгалено , разлигаено, мрсуло ,серко , лажго , идиот , дебил , имбецил , педер мислам ако сакате уште можам да ви напишам ама доста ви се.....
Опиша едно 80% од македонските ергенчиина... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom