D
dirty angel
Гостин
Ма неее, има и фини дечки... само треба да сретнеш многу ѓубриња додека дојде твојот принцпа зар сите се такви? се чудам ја шо не ми иде
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма неее, има и фини дечки... само треба да сретнеш многу ѓубриња додека дојде твојот принцпа зар сите се такви? се чудам ја шо не ми иде
![]()
Бегам од напорни женски, женски што го потат до максимум, што сакаат јавување на секои 15 минути, што сакаат рапорт да им давам за тоа како сум го поминал денот и беброј други нападни ствари. А ги има такви, и тоа во изобилие.
Баш е диктатура. Не мора да замара девојката за да биде сигурна дека дечко и не ја изневерува, овде има подлабок проблем - доверба. Он/она ако сака да направи нешто ќе направи на ваков или таков начин, нема шанси да сопреш никој јавувајќи се на 15мин. и слични глупости.не е това диктатура - това е љубаФ![]()
Тоа на некој начин се вика и опседнатост. Реално не може мене некоја да ме засака од едно видување па да почне уште одма на стартот на врската или мувањето сеедно да ми се јавува по 100 пати у денот и да ме прашува што правам. Али едноставно си има такви особи, кои така ја имаат сфатено љубовта и не може да се смени тоа. Има и многу такви машки, али лично мене ваквата појава страшно ме иритира, исто како во кафез да сум.Баш е диктатура. Не мора да замара девојката за да биде сигурна дека дечко и не ја изневерува, овде има подлабок проблем - доверба. Он/она ако сака да направи нешто ќе направи на ваков или таков начин, нема шанси да сопреш никој јавувајќи се на 15мин. и слични глупости.
Без свест и совест во глава, џабе е се...Тоа на некој начин се вика и опседнатост. Реално не може мене некоја да ме засака од едно видување па да почне уште одма на стартот на врската или мувањето сеедно да ми се јавува по 100 пати у денот и да ме прашува што правам. Али едноставно си има такви особи, кои така ја имаат сфатено љубовта и не може да се смени тоа. Има и многу такви машки, али лично мене ваквата појава страшно ме иритира, исто како во кафез да сум.
Опиша едно 80% од македонските ергенчиина...Од легачи , турни ме да кинисам , дете на мама и тато , со прсто шо нема мрднато , разгалено , разлигаено, мрсуло ,серко , лажго , идиот , дебил , имбецил , педер мислам ако сакате уште можам да ви напишам ама доста ви се.....