Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај со муабет за хилтерица или за бор машина. Намногу пали кога споредуваш модел за хоби и за професионалци.
Успехот е загарантиран (y).
А директно на акција да кренеш.Помалку муабет повеќе акција:vozbud:

Пробај со муабет за хилтерица или за бор машина. Намногу пали кога споредуваш модел за хоби и за професионалци.

Ти како постара подучи ме на таа тема оти не се разбирам многу од квантна физика. :icon_lol:

Ти како постара подучи ме на таа тема оти не се разбирам многу од квантна физика. :icon_lol:

Нема проблем. Ти пак ќе ме подучиш да го надминам стравот од месење тесто (читав хороскоп, па пишува дека се разбираш од месење:)

Лангелина, фарбаш, буквално и фигуративно! Нема шанса ова тебе да ти упалило, ноктот те издава.

Од легачи , турни ме да кинисам , дете на мама и тато , со прсто шо нема мрднато , разгалено , разлигаено, мрсуло ,серко , лажго , идиот , дебил , имбецил , педер мисам ако сакате уште можам да ви напишам ама доста ви се.....
lele ama si losa a..a a:confused: pa denes site (%90) deca od 15 - 25 se takvi ,se mu e tesko , se mue loso ,,
a ima li uste , , aj kazi kazi

од женети!

(сигурно е веќе кажано, но не ми се проверуваат 10 страници)

од женети!

(сигурно е веќе кажано, но не ми се проверуваат 10 страници)
pa ako se zeneti , ne se bolni . .:)(y):) , moze saka da se razvede , pa nema koj da mu pomogne . . hehe

Е, што маж ќе биде тоа ако не може една работа сам да си заврши ;)
dodeka zena ne se fati za nekoja rabota - nema da bide zavsena , zenska raka = zlatna raka. . .
ne deka mazot ne go biva ama zena ti e ziv Gavol - veruvaj mi ,

lele ama si losa a..a a:confused: a ima li uste , , aj kazi kazi
секс манијак , шо ми се пули ф цицки , шо не сфајча дека че имаме секс само јас ко че сакам,шо ми чепка во мобилнио и пораките на фб, претерано љубомори , шо не сфајча дека сме само другари , шо ме тера да одам пред него ф кафич за да ми се пули в гас , шо има посесивна мајка шо го бара на секој 5 минути , шо озбилно сфајча ко че се зафркавам , ко че е крив и не признава , шо ме следи и ме чека пред врата , шо не застанува на пешачки , шо пуши цигари , шо вика за секоја на улица шо че помини дека е курва, шо ја мерка секоја шо че помини ,шо јади лајна за бифшата , шо сака да ме напрај љубоморна , шо ме напајџа , инаетчија , со некој шо не се прај муабет , шо да ти кажам фазла , ако не ми е по кеф фифте да ме нема од него

секс манијак , шо ми се пули ф цицки , шо не сфајча дека че имаме секс само јас ко че сакам,
/quote]
[

se mozam da razberam i slozam ama ova za keksot .. ... no way
па ако сте пар , нема кога ти сакаш или он кога сака се знае ...договор

se mozam da razberam i slozam ama ova za keksot .. ... no way
па ако сте пар , нема кога ти сакаш или он кога сака се знае ...договор
само јас ко че сакам or get the fuck out of here, мразам лујџе шо не можа да си ги контролира нагоните , а ако е со мене ради секс не ми треба....

само јас ко че сакам or get the fuck out of here

па тој домазет ли е и ког асакаш ЕМБАРГО . . . ОП?
а што ако ти сакаш а тој не ?
или си најде некоја друга швалерлка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom