Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Од clingy жени кои цел свој свет и живот го базираат на тебе. После некое време стануваат опседнати со тебе, сакаат да им обрнуваш внимание 24/7 и стануваат патетични. Сето тоа резултира со правење непотребни драми и жалопојки за тоа како нивниот живот е уништен, како ќе се самоубијат блабла.

Од глупави жени. Ако нешто мрзам тоа е особа што не знае да збори за ништо друго освен за тоа како дечкото на другарка и искочил у 69 минатата вечер и која боја на лакот за ноктите и стои највеќе. А да, и дека ослабела 10 грама.
Уреду е, тоа се нормални теми кои секој треба да ги збори со својата девојка, ама кога тоа се единствените теми за кои се зборува во врската, ондак заеби.

Од жени со голема уста. Цури чии другарки знаат колкав ти е пенисот и каков си во кревет и кои пози ги пробавте и за што сте збореле цела вечер и за тоа дека си се скарал со мајка ти и она те опцула....

од жени кои живеат во шпанска серија, секој момент им е глума, едноставно никогаш не можат да бидат навистина себеси.

Паметњаковиќ - он сета ја разбира, знае на Марс што се случува, за пет минути врти квантна физика, потоа продолжува со аритметичка прогресија, успат некој историски податок од 365г пред нашата ера што се случило, журки низ Скопје и кафани, он кога бил на одмор во Несебар абе тоа лудило било. Текот на муабетот иде вака од прилика, ех да и јас сум била во Несебар али не ми се допадна и следи лавина реакција како ма може да не ти се допадне кој знае со кој си била, јас кога бев абе лудница Русинки танги фрлаа на шанкови, ебење секоја вечер и пиење, абе дрмавме! Втор пример, кафанава е навистина добра, вкусно јадење музика абе мераци и веднаш следи реакција лелел тоа ли е кафана, јас у една што сум бил абе Блага Павловска у скут ми пееше, абе келнерите се крстеа на нашата маса колку само се испи, на одење и визтики ни дадоа да се вратиме, прашај ако некој познаваш да видиш ние како минеме у кафана.
Вемеровци - самиот збор доволно опишува се.

Неискрени, емотивно оштетени без намера за заздравување, оние што живеат во минатото, оние што Кери им е репер а нос незнаат да си избришат, бркачи на статус во општеството и ВРВ на листа... оние на кои им е поважно што другите мислат или нашки кажано „леле што ќе речат комшиите“.

Од глупи жени...Нема ништо полошо од тоа. Не ги бидува ниту за врска, ниту за секс, ниту за пријателство. Ќе се посерат за брзо.

Паметњаковиќ - он сета ја разбира, знае на Марс што се случува, за пет минути врти квантна физика, потоа продолжува со аритметичка прогресија, успат некој историски податок од 365г пред нашата ера што се случило, журки низ Скопје и кафани, он кога бил на одмор во Несебар абе тоа лудило било. Текот на муабетот иде вака од прилика, ех да и јас сум била во Несебар али не ми се допадна и следи лавина реакција како ма може да не ти се допадне кој знае со кој си била, јас кога бев абе лудница Русинки танги фрлаа на шанкови, ебење секоја вечер и пиење, абе дрмавме! Втор пример, кафанава е навистина добра, вкусно јадење музика абе мераци и веднаш следи реакција лелел тоа ли е кафана, јас у една што сум бил абе Блага Павловска у скут ми пееше, абе келнерите се крстеа на нашата маса колку само се испи, на одење и визтики ни дадоа да се вратиме, прашај ако некој познаваш да видиш ние како минеме у кафана.
Вемеровци - самиот збор доволно опишува се.
Хехе го опиша Добро познат :D

Бегам од енергетски вампири и арогантни мрчала што шират негативна енеригија, што душата ти ја цицаат. Сте отишле заедно на одмор и она место да ужива во заедничкото време поминато на плажа, море, песок, сонце, она земала да мрчи лежалките биле скапи, и за сунцобранот исто така многу барале и пак поише била изложена на сонце него ли под сенка, како келнерот не си ја вршел добро работата, после нескафето и било со многу кафе а малку млеко и шеќер па бара ново да и напраат, па водката што ја нарачала не била смирноф и иде да и сипат пред нејзе водка смирноф случајно да не и стават некоја шкљ класа водтка, дури и водата и била со малку лед па вика да и стават уште коцки онака нервозно

:icon_mrgr:,,,temava nekako mi e muljava ,,,se bega li od zhenski,,,barem od povekjeto,,,bidejki sekoja vo sebe nosi po neshto pozitivno, emotivno,,imperativno, inspirativno,,i red drugi raboti,,nemozhe site da se vampirki,,,,,
,,,a inaku,,,,od pametni plavushi,,,,od niv najpoekje strav me fakja,,,,:D

Дечкиве скоро се поминаа, што придонес да даам ја?
Ја лично, не можам пушачки да трпам. Deal breaker ми е. Друго, не можам да трпам женски што премногу зборат, ама нон стоп зборат, не можеш да дојдеш до збор од нив. И кога конечно ќе дојдеш до збор, ќе те прекинуваат на секое.
Бегам од женски што не можат да се контролираат барем малку и емоциите секогаш надвладуваат над разумот кај нив. Ова веројатно требаше број еден да биде. :)

Јас пак бегам и од премногу несериозни “не се замарам за ништо“ типови. Сакам да се смеам, да се зезам, тоа е се супер, но сакам сето тоа да има баланс, значи да се смееш и зафркаваш, ама од друга страна и да прави посериозни муабети, што би рекле “пофилозофски“. Многу се нервирам, а до сега често ми се погодувало така, онака се зезаш, се смееш и кога ќе почнам да правам некој муабет за дискусија, одма ме прекинува и ми вика “Еееееј не се замарам со тоа“, па после “Ееееј не се замарам ни за тоа“... И не само кога сме сами, него и у друштво. Сите прават муабет за некоја посериозна тема, тој “Лелелееее аман доооста досаадни сте“. Е па другари, не може бе цело време само Глупи Август да изиграваме и да се зезаме... Многу ме иритираат такви луѓе која секоја дискусија ја пресекуваат на почеток, посебно ако нив не ги интересира. Е од такви највеќе бегам.

"Дигнати", глупи шо прават простачки муабети т.е бош.

• Ми се допаѓа
Reactions: DTV
Досадни човече.....и од тие што сакаат да ми го планираат времето до секунда

Од очајно слепи кучки со широко отворени очи !

зошто да бегам? нек бегаат они, поинтересно е така... јас би да бркам ко том и џери хахаха

Од ГЛУПИ,ПРОСтИ и ИНАЕТЧИВКИ жени оваа комбинација е смрт а од грди не бегам ама не ме привлекуваат:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom