Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
досадни од секакви типови оти ме иритира во смисла што кога ви досадува на истиот начин како тинејџери/ки.

Дигнати, неписмени, машкуданки, девојки со “богато“ минато, и оние што главна цел во животот им е да станат “манекенки“.

Па ти не го сфаќај тоа толку сериозно :свиркам: Кај ти е смислата за хумор :P

Мојата не е на ниво. Или пак, на некое дебилно ниво. :D Но, да не биде ко дрво бе. Ако те виде да се смееш за нешто од што ни ти не знаеш за што, нека се насмее и она, а не ко теле да те гледа. :oops:

од такви што будно го следат големиот брат - тоа е симптом на некое сериозно пореметување :giggle:

О ДА! Преку тасета од такви шо ги пратат сериите и шо кога ќе дојдат дома одма пуштат шител да видат шо ќе се случи со нејзиниот омилен лик, наместо да праша шо има за јадење или да се пресоблече. :pos:

Од машки кои се прават најгласни и и најпаметни у друштво, а ако они ни зоки поки не ја прочитале.
Од сељаци (не селани, СЕЉАЦИ) фалбачии кои своите автомобили, мотори и не незнам што не, ги користат само за да им покажат на сите околу нив дека имаат пари.
Од машки кои многу лесно избувнуваат и се лесно надразливи за да почнат со дерење, расправање и карање.
Од машки кои се заинтересирани само за фудбал, фудбал, фудбал, спортска, фудбал, ракомет и чат пат некој друг спорт. И ова им е животна преокупација.
Од машки кои се јачат во друштво, ваму сум бил, ова сум правел, а они немаат видено ништо подалеку од својот нос.
Од машки кои немаат респект за мислењето на партнерката и нејзините желби. Одиме таму каде што јас ќе речам.
Од машки кои бегаат од одговорност.

Леле ама ме инспириравте со темава, хахахаха. Сигурна сум дека има уште да кажам на оваа тема. Кога ќе ми текне ќе пишам пак. ;)

О ДА! Преку тасета од такви шо ги пратат сериите и шо кога ќе дојдат дома одма пуштат шител да видат шо ќе се случи со нејзиниот омилен лик, наместо да праша шо има за јадење или да се пресоблече. :pos:

Их, колку си скромен и домаќин. Некој друг мажјак би рекол, наместо да праша дали сакам нешто за јадење или да се соблече :D

Жени што пушат цигари
Што се однесуват како машко
Од жени кој постојано се смејат и незнаат да бидат сериозни барем 10 минути
Од жени кој што избовнуваат без причина и започнуваат кавга без причина
Од жени кој неможат да бидат трпеливи

Жени што пушат цигари
Што се однесуват како машко
Од жени кој постојано се смејат и незнаат да бидат сериозни барем 10 минути
Од жени кој што избовнуваат без причина и започнуваат кавга без причина
Од жени кој неможат да бидат трпеливи
горе доле ти бегаш од сите жени. хахахахахаха

Од женски кои го имаат следниот стил: Ама се јас немам среќа, се на мене ми се дешава лошо, од ова нема фајде од она ако го работиш нема фајде, све е досадно нема што да се прави, па шо знам ќе видам, знаеш ли што и направиле на нив и следува некоја немогуча приказна и све кај нив се јавуваат такви приказни...............и преку куров од такви. Познавам една, и од што е таква не сакам да имам ништо се неа (знам дека ја измачува тоа, ама не е заслужила ;) )

Пребогати и преубави. Ме плашат. Со првививе немам НЗС, вториве не ми делуваат вистинито.

Хих,исто и ја,ама само за спротивен пол. А да се надополнам од прееска и жени кои се церекаат беспотребно,да не кажам нон стоп,на секоја глупост што се смеат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom