Од каде купувате најчесто и која ви е омилена марка?

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување
Квики Силвери, Билабонг, Диси, Конверс, Атикус, Ванс Манс :pos: и уше некои ситници од марки кои не ги спомнувам :) како и неизбежно е нешо чкљ роба ама нема везе, ми се бендисуело, па затоа сме го купуеле

дизел ама нема више :( мис 60 и енерџи бенетон и мн ретко фарт

од кога се отвори спридер све од таму зиам освен патики...а патики само DC поштуем

од тука: манго, теранова, мотиви...
од странство: зара, бершка, ејџ ен ем...

Не ја купувам најчесто, ја нема тука(нормално),ама ми стана омилена енивеј. :pipi:

- Comme des garcons.
Малку нов бран во сите досадни трендови, интересно стилизирани парчиња, ексцентрично презентирани, но сепак едноставни и ефектни, и сосема носливи.

263igrb.jpg
wgqpdv.jpg
#

207ksxl.jpg
33mpwte.jpg

2h4gtbp.jpg
16gaj5k.jpg

352oeb9.jpg

34q8q4l.jpg

2uqypvm.jpg

Па што знам од каде купувам најчесо?!?! :toe: Ако подразмислам, вчера бев во Кара, во Манго, во Котон и Мотиви и си изнакупив од се по нешто. За накит, многу ми се допаѓаат креациите на Орна Лало, за очила за сонце Bvlgari, а и за нивните прстенчиња сум луда исто така. За саатчиња Swatch... За... за што друго... А да! Во последно време за пижамчиња во Extreme Intimo... И веројатно тоа е тоа! :pipi:

Различно.. Највише teranova, caliope, DC, fashion...

Terranova , Calliope .... Mada Ne E Bitno Od Kaj E ... Ako mi stoi ... znachi dobro e :)

A Patiki Od Nike , Asics :)

јас купвам од сегде.....
и да си најдам некоја уба блуза на тезга на улица ке ја купам... ако е уба
иначе не сум ограничен на пример тој и тој бутик и толку.... од кај било....:toe:

Jas odam vo GTC i gi pominuvam site prodavnici, taka da nemam nekoja posebno omilena, sto mi se gopaga toa kupuvam.

Нема места од каде купувам често и немам нити омилена марка.
Меѓутоа кога ќе видам во ГТЦ во некоја продавница повеќе ствари што ми се свиѓаат , МОРА сите да ги имам :)!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom