Од каде купувате најчесто и која ви е омилена марка?

• Креатор на темата Креатор на темата I am a bitch
  • Време на започнување Време на започнување
Адидас за патики и наик за спортска облека:)

не е битна марката,,битно ми е како ми стои:pipi:

Poveketo patiki mi se od Adidas, zadovolen sum i od udobnosta i od dizajnot...isto taka mi se dopagaat i jack&jones, nike, bershka...

Не дека ја обожавам, ама ми се допаѓа Адидас како бренд, најмногу во дизајнерски поглед, патиките супер стар на пример, и универзалките, а и тренерките исто така..
Удобни, добро изгледаат и што е најважно, одржан имиџ имаат:)

Највеќе работи имам од Nautica - неколку пара фармерки, блузони, џемпери, јакни итн...
За фармерки исто така Levis ми го исполнуваат критериумот.
Имам и други марки, само не сум им обрнал толкаво внимание.

Lacoste имаат преубави кошули. Во Miss Sixty и Terranova често наоѓам хипи маички :) И Converse да не ги заборавам, имаат многу убави работи посебно јакни. И Madness.
Овие ми се фејворит.

патики dc и roxy за облека,најчесто теранова и боксер,а фармерки blue petrol!

Највеќе респект кон Vans,Osiris,DVS,Element,Sifika,Razors,Remz :)

ПА не нешо да обожавам , као демек коа ќе си купам да мисалм дека еј сеа не знам шо ќе се деси, ама дизајнот, стилот и иимиџот шо го промовира Фред Пери најмногу го поштуем па така би сакал и јас да си купам нешо ете специјално од таа марка. Инаку вака пошо ме мрзи да шетам по продавници, изборот на облека го иам сведено на некои продавници од типот иксшоп, дроп ин, квиксилвер и секако спрингфилд.
Да имав поише ќејф за шетмарање и пробуење облека вероајтно немаше да давам толку пари за глупости(ова влече корени од основно коа семогуче купуев од скејт шоп,ејсид веар и тој фазон бутици некои), па затоа неам многу нерви да шетам по бутки некои само затоа шо ќе најдам нешо поефтино. Јес да се радуем ептен коа ќе начекам мој број на нешо шо сум сакал ептен да си го купам на попуст. Пред се глеам да ми стои тоа шо го купуем,па после цена.
Шо марка носам најчесто глеам да не се приметуе. Нешо класика, прикладно итд...

немие толку важна марката ама веќе кога морам еве би рекла теранова и калиопе така за подотервење..а иначе патики исклучиво од nike и addidas ..и понекогаш да тркнам до скејт шопон

јас ги обожавам работите од TOXIC и имам неколку работи од таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom