Од еден обичен трач....

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
^ Не ми се верува дека паднавте на ова!:pos::pos::pos::pos::pos:
Абе да оставеше барем до утре.. Во хумор ќе ја преместевме дискусијава :pos::pos::pos:
Па и вие што не ќе поверувате.. да беше за Јувентус и јас ќе поверував.. ама за интер немојте така ви се молам :wink:
И.. end of the story.. Приказната завршува со среќен крај.. :baeh:

едит.. Добар беше линкот :) Уште кога некои кажаја дека го прочиртале.. а подоцна е фатен мајтапот беше уште поголем.. :helou:

Дупчеле не дупчеле јас не поверував во ова
Големи дупачи биле навивачите на интер па и дресови направиле:pos2:

бар да го почекавте Sindikat мајке му

тонинтер да те ебам и тебе и сите вклучени во ова...абе знаете што значи интер за мене???
е ако не знаете да ви кажам,интер за мене значи 10 супер HOT milf-ки да ме молат да ги е*ам.
ова да ви е прв и последен пат,се колнам во Хитлер (ова прилика ја користам да ги поздравам сите скинери во Р.Македонија) дека ке ве убијам one by one а тебе албо(тони) тебе и тексас ке ти го изгорам..да да...да да...
да...да////

LOL

Пеери :) Добар беше мајтапот :) ајде кај да е... ќе се научеше...

Само можеше да почекаме да дојдат Миланези, Јувентини, па да почнат да постираат „официални“ докази, копии од договори на Морати и некој Нарко Бос, па.....

Како и да е :) квалитетен сеир си направивме :)

LOL

Пеери :) Добар беше мајтапот :) ајде кај да е... ќе се научеше...

Само можеше да почекаме да дојдат Миланези, Јувентини, па да почнат да постираат „официални“ докази, копии од договори на Морати и некој Нарко Бос, па.....

Како и да е :) квалитетен сеир си направивме :)

Тука си во право. It could've been a great football prank!

Чудно во тема за Италијанско првенство не се збореше ништо за ова ... :)

Требаше да ни кажете а не овде да се нервираме на кој му текна ова не знам јас од Меаза прочитав а Тони арно што му текна да каже ќе беше јако ако и ние знаевме а вака вие мајтап си правевте

Влатко, али ти сакаше тоа да биде вистина :)

Влатко, али ти сакаше тоа да биде вистина :)

Можеби некој нема да ми верува, ама ќе бидам искрен и ќе кажам не! Ако веќе сакам Рома да биде шампион, сакам да биде онака признат и регуларен шампион, фер плеј ... (немојте да помислите дека нешто јадам гомна за Интер и за освоената титула лани, бидејќи не е така :))

поз ...

Дај боже да се дезинформации

Ова беше крај! Се мочнав од смеа кога го прочитав....

Негооо гледам успеваат вакви ствари, дај да направиме една страница како тајбл или гол.ком. Повеќе ќе бидеме читани од нив двете заедно:pos:

ДДДддДиме а?:pipi:

јас направив веке бе :)
Чекај додека стане популарна....

јас од толку шо се уплашив не ни го отворив линкот....а тоа за колумбија у дресовите мислев дека весникот направил така за да ги ’’исмејува’’ интерачите...сеа да речам дека ми беше сумљиво цела работа...нема да држи вода ама како и да е,ми дадовте,а убо рече еден член не го памтам кој,требаше да чекате синдикат да се појаве :):):):) тој ке ни дадеше по кичма на сите :):):) аххх бе деца не е убо вака да играте...

Синдикат брачкото да беше овде, одма ќе постираше докази :)

озбилно ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom