Од еден обичен трач....

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам како можете да тресета вакви глупости па навивачи на ИНТЕР сте Морати не е човек кој се влече по судови за корупција како еден друк прецедател овие дезинформации ги пласираат медиумите на ривалите на Интер горат од желба да го уништат ова ќе заврши исто како и прислушувањето неточно нели и биланси фалсфикувафме и тоа се покажа неточно нека јадат трици и понатаму

Инаку фамилијата Морати е најбогата во Италија ја поседува најголемата рафинерија на средоземјето има акции во телеком Италија и Пирели имат имат многу електро централи спонзори на Интер се и Тронкети најголем акционер во Пирели и ТИМ и шеик од Кувајт од кај најдовте да го поврзувате Морати со нарко картели нема врска

Ривас е супер играч го земаа за 5.5мил од Ривер кој го гледал на подготовките виде дека еден кикс не направи за Кордоба нема што да зборам за Интер секогаш е на ниво

Брее го направија Морати и нарко дилер до кај ке одат не знам

За матераци оти се повреди ништо страшно не ни треба Модесто тука се Самуел Киву Кордоба Ривас Бурдисо се централнино на Манчини и Матераци не повреден бараше одбрамбен ќе видиме што ке стане

Не знам како можете да тресета вакви глупости па навивачи на ИНТЕР сте Морати не е човек кој се влече по судови за корупција како еден друк прецедател овие дезинформации ги пласираат медиумите на ривалите на Интер горат од желба да го уништат ова ќе заврши исто како и прислушувањето неточно нели и биланси фалсфикувафме и тоа се покажа неточно нека јадат трици и понатаму

Инаку фамилијата Морати е најбогата во Италија ја поседува најголемата рафинерија на средоземјето има акции во телеком Италија и Пирели имат имат многу електро централи спонзори на Интер се и Тронкети најголем акционер во Пирели и ТИМ и шеик од Кувајт од кај најдовте да го поврзувате Морати со нарко картели нема врска

Ривас е супер играч го земаа за 5.5мил од Ривер кој го гледал на подготовките виде дека еден кикс не направи за Кордоба нема што да зборам за Интер секогаш е на ниво

Брее го направија Морати и нарко дилер до кај ке одат не знам

За матераци оти се повреди ништо страшно не ни треба Модесто тука се Самуел Киву Кордоба Ривас Бурдисо се централнино на Манчини и Матераци не повреден бараше одбрамбен ќе видиме што ке стане

Braaaat me zbuni aman! Tocka staj nekade barem majku mu! Neznaev kaj zavrsuva a kaj pocnuva recenicava :toe:

Нешто матно се спрема... не знам за вас ама мене ми е многу чудно. Веста која беше на газета дело спорт ја нема. Имаше уште на 2-3 други весници, сега секаде ја нема... (криво ми е што не направив скриншот)

Сериозно, незнам но мислам дека јако ќе го крка Интер и со оваа работа се вклучени многу луѓе. Мислам знаете Мафијата на Колумбија располага со ТЕШКИ ТЕШКИ пари....

Доволно се за да поткупат весник како Газета Дело Спорт? :nesvest:

а весникот е излезен во продажба во италија ? ако е излезен џабе им е

Изгледа дека мафијата ги поткупила најголемите спортски весници во Италија, па затоа не е вестта искочена уште.. :(

Леле,леле..прашање на време е кога се ке излеве во јавност..има да го јадеме на големо

100% веке почнале текстот(на италијански на газзета) да го преведуваат гоал и трибал :pos:
би требало за саат-два да излезе и таму...ако не им е страв може ке објават :)

Не тресете глупости го нема никаде ова можеби била некоја дезинформација на која подлегнале Газзета кои се весник од Рим па кога виделе дека некој се заебава го повлекле што колумбиската мафија ги поткупи сите медиуми во Италија и светот да не објават нема врска
Ќе правиме муабет врска немат овие информации

Абе неможе толку престижен весник во Италија да објави таква дезинформација...исто така се збореше и за калчополи, па виде у што прерасна

Ова се само обиди на некои новинари да го дискредитират Интер треба ли да кажам кој клуб имаше 50 новинари на платен список во Италија никој весник не е про Интер Морати има огромно богатство и не му требат валкани пари па фамилијата Морати не е од вчера како Абрамович Таткото на Маимо Морати го направи Интер еден од најголемите клубови

Ова се само обиди на некои новинари да го дискредитират Интер треба ли да кажам кој клуб имаше 50 новинари на платен список во Италија никој весник не е про Интер Морати има огромно богатство и не му требат валкани пари па фамилијата Морати не е од вчера како Абрамович Таткото на Маимо Морати го направи Интер еден од најголемите клубови
Ајде сеа кога почна доискажисе.. кој клуб плаќа.. јас барем прв пат слушам..
Абе луѓе.. И јас сум навивач на Интер.. се надевам дека не е вистина ама газета дело спорт не е М Експрес... Ајде нека ни е со среќа :pop:

Јас патот на Интер и Морати ги пратам 12 години и знам дека ова не е точно вие верувајте што сакате и молете се ова се тешки глупости

^ Не ми се верува дека паднавте на ова!:pos::pos::pos::pos::pos:

^ Не ми се верува дека паднавте на ова!:pos::pos::pos::pos::pos:

Ги дупчевте бе!?!?!?!?! llllllooooooooooolllllllzzzzzzzzzz :pos2::pos2::pos2::pos2:

Какви дискусии почнаа да се водат ... лелелелелеле.

Inter fans, you've been punked kajgana style ... :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom