Од Битола до Англија со Volkswagen Буба 1200 од 1967 година!

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување
Епа, тоа барам од админите. Edit на темите. Сум ја ставил набрзина, другиот ден и јас тоа забележав. Али касно стиже Марко ...

--- надополнето ---

ЕДИТ: А зошто на сите медиуми, пишани...електорнски, кога се зборува за СК, се претпоставува дека цела Македонија знае кај е тоа? :))

Пример еве денешен наслов..

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=131237 (Бомба во Дебар маало)

И сеа сите ние треба да знаеме дека Дебар маало е во Скопје.

Прост пример ова...

ако ти не си знаел, еве јас ке ти појаснам.... скопје на времето било сочинето од 3 маала... од едната страна е маџир маало, па насреде е центарот т.е. кеј а од друга страна е дебар маало... од овие маал потекнува скопје. тие се нај старите маала и нема утка, ако се каже дебар маало, да се згреши и човек да се запраша кај е тоа дебар маало.... од друга страна некои населби во скопје се двојно па и тројно поголеми од некои градови низ мк.. на пример аеродром... нај голема и нај бројна наслеба... па карпош... па ѓорче... се се тоа толку големи за да ако напишеш како во случајов дека ВО СКОПЈЕ ОДЕКНАЛА БОМБА, никој нема ни да претпостави каде... затоа мора со населбата да се исстапи, башка телевизијата е скопска иако е народна ама од скопје е,како и повекето актуелни... за другите поголеми, знам дека го кажуваат градот ама и локацијата... на приемр, во битола на широк сокак, во прилеп на големиот мост и така...

инаку... ај батали вакви бош муабети, туку спремај тристачот да го носиме у немачко... ке го мужиме таму... ама услов, да го извозиме исто како и момаков бубата....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom