Очила, цвикери, наочари ....

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа ќе си земам такви како ролетни што се не знам како се викаат.:toe:

Шо пари се таму кај вас ? ?
Летото во Охрид во една продавница кинеска беа 30 денари, а крај езеро 300.(истите):vozbud::tapp:
--- надополнето ---

CTS16711-.jpg

Maшки вакви носат ?? :kesa:

Шо пари се таму кај вас ? ?
Летото во Охрид во една продавница кинеска беа 30 денари, а крај езеро 300.(истите):vozbud::tapp:
--- надополнето ---

CTS16711-.jpg

Maшки вакви носат ?? :kesa:
Дека во кинеските продавници има многу евтини ствари точно е. Ама да биле баш истите (ист модел, со ист квалитет на рамката и стакла со UV заштита) е повеќе од не возможно.
Инаку со ролетна има кај нас 250 ден. сега

Кај можам да најдам вакви? Значит сакам со диоптер да се, или да купам за сонце, па да сменам стакло, можно е??? И колку пари се?
Ray_Ban_RX5121_2000.jpg

Кај можам да најдам вакви? Значит сакам со диоптер да се, или да купам за сонце, па да сменам стакло, можно е??? И колку пари се?
Ray_Ban_RX5121_2000.jpg
ГТЦ има, од страната што гледа накај жена парк. Околу 8.000 денари се движат најниските цени. Мислам дека може да се менува стаклото кај оптичар.

Предлог за какви рамки да си зеам ??? Пошто носам очила со диоптер, па сакам да сменам рамки, но незнам какви, па секој предлог би бил добредојден..

Наочари и часовници !!! - Двата ацесоари у кои сум заљубен .. Вакви Реј Банки имам иииии не знам шо да ви кажам :wub::wub:
rayban_RB3362_001.jpg

Attachments

• Ray_Ban_Aviator_Sungl.88006.jpg
    Ray_Ban_Aviator_Sungl.88006.jpg
    129,8 KB · Прегледи: 7
imgres

Вакви исти наочари купив пред неколку години.Значит дадов негде 12 000 неможам да се сетам точно колку беа и 5 пати ги облеков само.
Незнам шо мислев ко ги купвев тогаш...Детиште море сите пари од полуматура за то ги дадов :)
После си купив едни од 3000 и да ви кажам право топ ми беа ама ги загинав :icon_lol:
Сега не савам многу пари за наочари.И така не ги редам многу на мене зш сакам да ми се гледет очиве :pos: и само горе на косава ми стоет :)

Дап, носат.

Мене тие кение вест наочари, т.е ролетни ми се многу глупи.
police-sunglasses-for-men.jpg

Сега вакви сакам, со кафенко стакло.
А тие ти се појаки шо ги постира шо да ти кажам...али се е до вкусот јбг :)

11-110141-0044-05_a1.jpg

Горд сопственик на овие од пред 2 недели :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom