Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^^Ајде да пробаме да одиме по најпроста логика а таа е зашто на овие соу колед терористи не им прикурчило пред 3-4 месеци на пример него баш сега,чекале пролет да дојде пошто немааат зимска опрема а?
Puno како реагираат албанците на сето ова, револт, страв...?Изгледа влегле кај една куќа во Отља...
Сигурен си дека сакаш да се оствари болдот? 100%?
така е, на тој што му гори под газотДефинитивно. Било кој да е одговорен за дестабилизација на државата го заслужува. А знаеме на кој најмногу му одговара.
https://www.facebook.com/Kumanova.F...544253.171966344531/10153343262954532/?type=1Puno како реагираат албанците на сето ова, револт, страв...?
Лет ми гесс хммм...аха...циа од што немала работа го прислушувала градоначалникот на Кавадарци,што мислиш?^^
Држи логика ова.
Исто држи логика и размислување зошто прислушкувани материјали уште од 2009та, искачаат во јавност баш сега (годинава).
Ова станбен објект ли е напред на сликата?https://www.facebook.com/Kumanova.F...544253.171966344531/10153343262954532/?type=1
На улица се баш во таа каде се престрелките, никој ништо не знае, повеќето плукааат по Дуи.
Две реални опции
1. Сите сме свесни дека има лудаци меѓу албанското население веќе 10 души загинаа во сирија и сега ја користат хаотичната ситуација за да прават проблеми и ја тестираат полицијата.
2. Полицијата е активирана за да се одвлече внимание од другите збиднувања иако можда групава во куманово не е активна туку се лудаци у развој.
Во двата случаи се работи за вистинска и оправдана реакција.
две помалку реални опции:
1. Странски фактор активира група албанци
2. мијалков ангажира група албанци.
Фејсбук муабет: Имало еден убиен од наша страна.
Не.Две реални опции
1. Сите сме свесни дека има лудаци меѓу албанското население веќе 10 души загинаа во сирија и сега ја користат хаотичната ситуација за да прават проблеми и ја тестираат полицијата.
2. Полицијата е активирана за да се одвлече внимание од другите збиднувања иако можда групава во куманово не е активна туку се лудаци у развој.
Во двата случаи се работи за вистинска и оправдана реакција.
две помалку реални опции:
1. Странски фактор активира група албанци
2. мијалков ангажира група албанци.
Ova e kuqata kade se pukalo, a vo ova kuqa so godini ne zivee nikoj i se veruva deka policijata sama pukalo da se see strav zasto od tie sto ziveat tamu ne videle nikoj da se vrtelo tuka.