Да до тоа било фала ти, пробав 100 работи на најбитната не ми текна каков моронБрат, картичка се активира со тоа што одиш на банкомат, ја ставаш и ја активираш. Макар јас така знам од досегашни искуства со НЛБ, така да пробај тоа да не е проблемот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да до тоа било фала ти, пробав 100 работи на најбитната не ми текна каков моронБрат, картичка се активира со тоа што одиш на банкомат, ја ставаш и ја активираш. Макар јас така знам од досегашни искуства со НЛБ, така да пробај тоа да не е проблемот.

1 работен ден.Za kolku vreme stigaat povlecheni pari od 2win na smetka(tutunska) ?
90% не плаќаат данок на бет365 држава изгледа не гони за тоа,ама не се знае никогаш може некогаш ќе ти тропнат на врата,многу луѓе знам што не плаќаат знам и луѓе што сами идат во ујп и прашуваат си плаќаат .При исплата нема никакво одвивање на сумата колку си повлечеш толку ти стига на сметка.Zdravo na site.
Dali moze da se igra na bet365 so visa karticka ili visa internet karticka od Stopanska Banka i ako moze kolku vreme se ceka za isplata..?I isto me interesira dali treba da se plati nekoj danok posle vo ujp ili samata banka koga kje stignat parite zima nekoj procent?
Možeš da igraš so visa i master,no neznam kako se povlekuvaat pari ,kaj mene mi dava samo bank transfer i toa ne sakaZdravo na site.
Dali moze da se igra na bet365 so visa karticka ili visa internet karticka od Stopanska Banka i ako moze kolku vreme se ceka za isplata..?I isto me interesira dali treba da se plati nekoj danok posle vo ujp ili samata banka koga kje stignat parite zima nekoj procent?