Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Najdobri koeficienti i igri ima Evrotip...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се најде грешката ? дај прати скринови што си уплатил
Ova e najverojatno otiden tiketot na avtorizacija i ne ti bil odobren oti koga uplates na pogolema suma taka pisuva oblogot e staven na avtorizacija ili taka slicno nesto bese , a oblogot vraten li ti e na smetkaСе правдаат дека ми го поништиле облогот пред да започне натпреварот (а не откако завршил), што незнам дали е така. Ми ги прифатија и двата тикета, ми одзедоа средства од балансот и се одлогирав. Толку. Се вклучив наредниот ден откако беше се' завршено. Кога ќе уплатиш у кладилница не седиш таму пола ден за случајно ако им текне да ти го поништат тикетот и да ти вратат парите. Незнам што да речам, глупости.
Прегледај го приврзокот 213402
Прегледај го приврзокот 213401
Не ,толку големи суми никако.Само кеш во чанта Луј Витон.Другари, дали е можно да исплатиш/подигнеш 200 евра од БЕТ365 без некакви проблеми?
Другари, дали е можно да исплатиш/подигнеш 200 евра од БЕТ365 без некакви проблеми?
Za bet365 ne znam, ali za marathonbet 100% moze jer ja igram tamu.. prefrlam od nlb tamu i od tamu na nlb mi predrlast vo rok od 2-3 dena.. nit provizii nit buturi nit cuda vragoviЗдраво
Сакам да прашам дали може да се префрлаат пари од (НЛБ visa) дирекно на акаунтот на Bet365 благодарам однапред
Здраво
Сакам да прашам дали може да се префрлаат пари од (НЛБ visa) дирекно на акаунтот на Bet365 благодарам однапред
Забрането е коцкање со Пејонир картичката. Може да ти го блокираат акаунтот.Дали има некој стабилен веб сајт каде што можам да се коцкам со Пајонир картичка?