Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Му има на некој побарано втор пат да го верифицира акаунтот, т.е. годините на бет365 ?
Го имав активирано уште од пред неколку години и вчера ми побара пак да го активирам. Проблемот е шо го заборајв 4 цифрениот број :)

Му има на некој побарано втор пат да го верифицира акаунтот, т.е. годините на бет365 ?
Го имав активирано уште од пред неколку години и вчера ми побара пак да го активирам. Проблемот е шо го заборајв 4 цифрениот број :)

Мене на неколку акаунти ми стигна барање за повторна верификација. Некаде бараат само да се кликне на линк во мејлот, некаде го бараат и тој кодот.

Да. И мене вчера повторно ми стигна. Треба да се испрати документ за лична идентификација. Во спротивно нема вадење пари :)

Пред почетокот на оваа сезона на Премиер Лигата, ми дадоа 50% бонус на внесен депозит на bet365 ...

Ги немам пораките, и не можам да кажам за каков точно депозит се работеше. Ама не, не е sign up бонус.
Loyalty беше кога редовно играш, а со оглед на тоа дека цело лето не играв Online, не сум сигурен ни дека е loyalty.

Нешто new season roll on bonus мислам дека беше.

Ги немам пораките, и не можам да кажам за каков точно депозит се работеше. Ама не, не е sign up бонус.
Loyalty беше кога редовно играш, а со оглед на тоа дека цело лето не играв Online, не сум сигурен ни дека е loyalty.

Нешто new season roll on bonus мислам дека беше.

Tоа ти е иста работа, reload и loyalty бонусите се сведуваат на исто. Семантика.

здраво,
Би сакал да прашам имам повеке добивки од бет 365 и повлечено од мојата картичка.
Дали треба да платам некаков данок на крај на година и како да пријавам?
Однапред благодарам

Како оди постапката откако ќе се регистрирам на некоја од овие онлајн кладилници?Ме интересира како се префрлаат парите од добивка,како треба за да стигнат до трансакционата сметка?

koga ke se ''otvori''internet stranata za online kladenje vo mk ??
zs kladenje na stranski sajtovi e protivzakonsko i podlezi na golemi paricni kazni

Имaш извoр зa oвa или сaмo нaгaѓaш?
Бидејќи ги следам тендерите моја проценка е дека најкасно до 25-27 декември веќе ќе може да се уплаќа.Требаше во март веќе да функционира, значи губат пари па би требало што побрзо да почнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom