Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде де, што направи.

Ми се спие, сакам да си легнам.

Испратено.

Еве ти и добитна комбинација, Дел Потро, Кербер, Томич.

дај бе пушти и на мене некое евро, штом си вака дарежлив

Ставрогин , дај ми и мене некоја добитна комбинација :)

Инаку вчерашниот ден .:cool:
Имав две утки во комбинации.(n)

Најнеизвесно беше во натпреваров од чилеанското првенство , пуштив стрим , леле очобол каков фудбал играат :sick:

1.png

Да сабајлево , без никакви дополнителни проверки :D

OK, на последните 3 акаунти таму и мене не ми побараа документи. Имаат либерална политика кај исплатата.

:)

Напраив акаунт на бет356 со картица од НЛБ, и не ми побара никакво верифицирање. Кога ќе треба да се верификува и на кој начин? Фала.

Напраив акаунт на бет356 со картица од НЛБ, и не ми побара никакво верифицирање. Кога ќе треба да се верификува и на кој начин? Фала.
koga ke sakas da izvadis pari togas treba da ti e verificiran inaku mozes da stavas.

Се регистрирав на сајтот на Вил Хил и го ставам тој долгиот код од интернет картицата и после тоа ми бара трицифрен секјурити код. Го ставив и тој трицифрен код и ми вика погрешно. :( Кој код бара таму?

Се регистрирав на сајтот на Вил Хил и го ставам тој долгиот код од интернет картицата и после тоа ми бара трицифрен секјурити код. Го ставив и тој трицифрен код и ми вика погрешно. :( Кој код бара таму?
Трите бројки што се наоѓаат на задната страна на картичката.

Немојте да ме сфатите погрешно, но за повеќето од вас важи муабетот, кај научивте за он лајн кладење кај се запустивте. Не знам што очекувате да најдете на он лајн кладилниците, и не знам што очекувате да направите. Само ќе им ја сјебете работата на оние кои живеат од ова.

За она што повеќето од вас го игра, он лајн кладилниците не се добри. Нема комбинирани типови, нема лото игри. Убаво си уплаќавте во локалните кладилници. Кај го измислија законот за данок кај си ебаа мајката, сите станаа он лајн обложувачи.

:facepalm:

Ставрогин некои како мене досега воопшто не влегуваа во кладилница :D . Инаку и јас од денес почнав на bet365 .

Инаку, имам информација која моментално е на ниво на муабет, но која многу брзо може да стане реалност. Еден мој пријател кој работи во министерство за финансии ми кажа дека нашите кладилници вршат притисок врз министерството да се стегне обрачот околу он лајн кладењето. Во министерството за финансии се размислува за тоа да се побара извештај од нашите банки за сите трансакции кои се вршени со кредитните и дебитнити картички на он лајн кладилниците. Бидејќи во Македобија е на сила законот за забрана за македонските граѓани да се кладат на интернет, сите вие кои имате депонирано и повлекувано пари со картички, можете да очекувате наскоро прекршочни пријави и глоби до 5000 евра.

Наздравје стрижење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom