Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
ке ги опнам сеа сите шо са ми ги исплатиле па шо биде нека биде...:D:D
Колку имаш на акаунт ?? Ако имаш многу не играј така остави ги до утре ако не ти ги земат повлечи ги одма на картица.

Па имам над 800евра со овие шо са ми ги исплатиле плус повлечех у петок пристојна сума....:confused:
појма немам шо да праам...од сабајле имаах тикет со реал-1
спартак-1 и рубин-x2 на 100 евра уплатен исто парите са исплатени али копка ме со овие од синока :D

Па имам над 800евра со овие шо са ми ги исплатиле плус повлечех у петок пристојна сума....:confused:
појма немам шо да праам...од сабајле имаах тикет со реал-1
спартак-1 и рубин-x2 на 100 евра уплатен исто парите са исплатени али копка ме со овие од синока :D
Остави ги до утре ако не ти ги земат немај гајле .

sakav da napolnam depozit na bet365 preku visa electron arno ama bankata go prekina transferot.pa bi zamolil nekoj sto se ima kladeno na bet365 i ima stavano pari preko visa elektron znaci direktno ne preku NEFELLER...da mi kaze koja banka gi dozvoluva ti transferi i pri isplata koi informacii gi bara bet365 za isplata.Molam da napise nekoj sto ima veke stavano i vadeno pari direktno preku visa elektron ,a ne odgovori od tipot verovatno,mislam i td

sakav da napolnam depozit na bet365 preku visa electron arno ama bankata go prekina transferot.pa bi zamolil nekoj sto se ima kladeno na bet365 i ima stavano pari preko visa elektron znaci direktno ne preku NEFELLER...da mi kaze koja banka gi dozvoluva ti transferi i pri isplata koi informacii gi bara bet365 za isplata.Molam da napise nekoj sto ima veke stavano i vadeno pari direktno preku visa elektron ,a ne odgovori od tipot verovatno,mislam i td
Од НЛБ не ти прекинува трансфер никогаш.

Вака сакам да почнам со кладење на интернето, ке ве молам некој да ме инфорима се од почеток, што податоци колку пари шо пари , ако може подетално дека врска немам јас ! позз

Дешавало ли му се е на некој како на мене у овај случај на Бет365 имам уплатено тикет за 50 евра,добивка 256 евра а утакмиците ми се:
Динамо Загреб 1и3+
Слиго 1
Фенер 1
Псв 1/1
Јуве 1
Значи тикето го покажува добитен иако ПСВ не испадна така,пишува на тикето "отменен" а добивката ми е упишана и парите си ги имам за игра......:)

Еднаш ми се случи тоа, имаа селекција една маркирано како WON, парите ми беа на располагање, но не можев да ги ставам сите, оти имав над 500Е, и си ги зедоа парите назад, ми пратија и објаснување...

Дечки кажете ми дали можам да верификувам Visa Electron од НЛБ на pokerstars.com и што инфо бараат?

Со Виза електрон на Уни Банка нема никаков проблем

Zdravo,imam karticka od unibanka visa electron ama nemam 18 godini (iako mora no si imam nekoj vrski i mi napravija na moe ime e kartickata) 18 godini ke punam za 2 meseci.Se registirav na bet365 i mi trazea slika od passos ili licna karta za da potvrdat akauntot,nemav i posle nekoe vreme mi gi zedoa 10te evra sto gi imav,sega se registirav na unibet.com,od 10evra dignav gi na 16.45 i napraviv withdraw odnosno sakav da vidam dali moite pari ke stignat na mojata karticka,odkako napraviv mi rekoa deka ke pristignat od 3-5dena,pominaa veke 3 dena parite gi nema,vcera mi go zedoa i akauntot napisav mail pak mi go vratija i mi se izvinija bilo greska,eve sega pak mi go zedoa i pak pisav mail,sakam da ve prasam dali ima nesto problem so verifikacija ,dali treba i na ovaa strana da prakam slika od pasos ili licna karta,i ako treba dali znaete nekoja strana kade sto nema da imam nikakvi problemi so verifikacija,fala odnapred

Zdravo,imam karticka od unibanka visa electron ama nemam 18 godini (iako mora no si imam nekoj vrski i mi napravija na moe ime e kartickata) 18 godini ke punam za 2 meseci.Se registirav na bet365 i mi trazea slika od passos ili licna karta za da potvrdat akauntot,nemav i posle nekoe vreme mi gi zedoa 10te evra sto gi imav,sega se registirav na unibet.com,od 10evra dignav gi na 16.45 i napraviv withdraw odnosno sakav da vidam dali moite pari ke stignat na mojata karticka,odkako napraviv mi rekoa deka ke pristignat od 3-5dena,pominaa veke 3 dena parite gi nema,vcera mi go zedoa i akauntot napisav mail pak mi go vratija i mi se izvinija bilo greska,eve sega pak mi go zedoa i pak pisav mail,sakam da ve prasam dali ima nesto problem so verifikacija ,dali treba i na ovaa strana da prakam slika od pasos ili licna karta,i ako treba dali znaete nekoja strana kade sto nema da imam nikakvi problemi so verifikacija,fala odnapred
Сабота и недела се неработни дена значи чекај до понеделник или вторник најкасно среда за парите.

Dali treba verifikacija da prakam slika od pasos ili licna karta na ovaa strana (iako nemam 18 i nemozam da pratam).Dali znaes nekoja strana kade sto ne treba verifikacija

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom