Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ако внесуваш пари првпат треба едноставно да го активираш бонусот со внесување на кодот што ке ти стигне на маил..

На меил не ми стигна ништо. А веќе уплатив 2 талона на по 1 евро:toe: :toe: :toe:

На меил не ми стигна ништо. А веќе уплатив 2 талона на по 1 евро:toe: :toe: :toe:

На 365 влези во инбокс таму ке има едно bonuses ке го кликнеш 100% first deposit bonus ке ти стигне на маил еден код ке го копираш и ке го внесеш назад..simple as that Ако не знаете англиски зашто сакате да се кладите онлајн?

Ќе ти стаса по маил и во порака ќе го имаш ја го прифатив мојот бонус :)

едно прашање само првиот пат кога ќе уплатиш имаш бонус или?

ако незнаеш англиски на Expekt има на хрватски а и мене не ми даде бонус :(

Дечки сакам да прашам,колку е сигурно оставње на податоци од картичка или слично на интернет,дали некој имал досега лошо искуство?

Преска праев муабет со другар кој исто се клади на бет365 и ми вели да не вадам пари, бидејќи прочитал дека од 01.01.2010 треба да се пријави данок на овие пари. Има ли некој поинфоримиран?

точно е тоа се плаќа над 10 000 денари на крај на година се пријавува мислам

Вајда се мисли на данок на приход остварен од други дејности. Го прочитав законот и нема игри на среќа, се мисли на продажба на акции, продажба на имот и уште нешто не ми текнува.

Pa zatoa rekov MISLAM deka ke pomogne, posto nemavte nisto KONKRETNO, ako imas nesto PODOBRO da kazes OBRAZLOZI posto mi isgleda deka znaes:baeh:

А бе батки уште нешто да прашам. Ми кажаа дека ако некој сега отвори профил на бет365 и мене ме внесе како referrer тогаш мене ми стигаат +15Е за кладење. Точно е ова? Бидејќи читав до сега во Terms and conditions и не наидов на вакво нешто :toe:

Ако има некој подизано пари нека каже дали е добро директно или да се префрлат на moneybookers па после на сметка да се прикрие од каде се :):) ИТНО

Ако има некој подизано пари нека каже дали е добро директно или да се префрлат на moneybookers па после на сметка да се прикрие од каде се :):) ИТНО
И мене ме интересира ако знае некој нека пише брзо :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom