Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
само што ставив кеш на виза електронот (нлб) , и пробав да ја верифицирам картицата на Skrill , но ме прашува дали е за gambling или non-gambling, што треба да одберам , патем кога одбирам gambling ми вика transaction failed ??? Што да сторам ?

само што ставив кеш на виза електронот (нлб) , и пробав да ја верифицирам картицата на Skrill , но ме прашува дали е за gambling или non-gambling, што треба да одберам , патем кога одбирам gambling ми вика transaction failed ??? Што да сторам ?

Мораш гамблинг...
Ја пред 2 недели средив работа со дебитна виза електрон од Уни банка, не ми се појави никаков проблем :)

Пошо Кладилница ја закчучија еве тука.
Ми треба мислење.Планирам вака да одиграм:
Барса 1 и Т1
Базел 1
Арно ама не ми се става многу пари затоа што е Л.Ш. и со оглед на големите уплати може чуда да се исподесат. Овие две мислам нема да наместат бидејќи не се оноа масиве бет. Што да додадам за поголема квота? Арсенал дава гол? Наполи 1? Или некој ваш предлог? Некое тенисче? Ракомет? Баскет?

Пошо Кладилница ја закчучија еве тука.
Ми треба мислење.Планирам вака да одиграм:
Барса 1 и Т1
Базел 1
Арно ама не ми се става многу пари затоа што е Л.Ш. и со оглед на големите уплати може чуда да се исподесат. Овие две мислам нема да наместат бидејќи не се оноа масиве бет. Што да додадам за поголема квота? Арсенал дава гол? Наполи 1? Или некој ваш предлог? Некое тенисче? Ракомет? Баскет?

Јас ја стајв Арсенал дава гол Челзи 1 Барса 1 и Наполи 1

Од НЛБ тутунска направив Visa Electron ставив денари , сега ми е активна картичката а депозит не ми прифаќаат онлајн обложувалниците , дали требаше у банка да им кажам во девизи да ми ги стават? Па нели се конвертираат автоматски курац ?

Од НЛБ тутунска направив Visa Electron ставив денари , сега ми е активна картичката а депозит не ми прифаќаат онлајн обложувалниците , дали требаше у банка да им кажам во девизи да ми ги стават? Па нели се конвертираат автоматски курац ?
Нешто имаш грешка, и кај мене парите се во денари но бива да ставам во онлине обложувалниците.

Нешто имаш грешка, и кај мене парите се во денари но бива да ставам во онлине обложувалниците.

Аха, епа што останува е дека не е активирана картичката.. значи ја подигнав денес кај 3 поручек, типот ми рече после 7 ќе биде активна... еве го 9 кога пробував не сакаше... ваљда не ја активирале.... ако не ќе им одам утре.....

Аха, епа што останува е дека не е активирана картичката.. значи ја подигнав денес кај 3 поручек, типот ми рече после 7 ќе биде активна... еве го 9 кога пробував не сакаше... ваљда не ја активирале.... ако не ќе им одам утре.....
Инаку ти зедоа нешто пари за картичката ?

Тие што играте на вилијам хил, има некој ваков бесплатен тип/ваучер добиено ?

1.PNG

Јас се зафрнав, требало наеднаш да го искористиш целиот а јас само 10е и останатите 15 отидоа..

Проверувај одвреме на време дава вакви бонус бетови. Инаку, бонус уплатата после одигрување на тикетот ти ја зима и ти останува само добивката.

јас играм ама немам добиено вакво нешто, кога ви стигна ова и добивте некоја нотификација на меил или нешто?

Треба у Акаунт, Фри бетс енд ваучерс да си проверуваш. А мислам и на мејл стига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom