Обилен женски оргазам, поза: јас ја ебам, она ми го пуши.

• Креатор на темата Креатор на темата konzul-bt
  • Време на започнување Време на започнување
Нема девојка на форумов која неќе да има секс со тебе.
Мислам дека и две лезбејки посакаа секс со тебе само ради темиве,
Keep the good job. *thumbs up*

Дали ви се има случено партнерката, за време на сексот кога доживува оргазам да ве "поплави" (при мисионерската поза, партнерката качена одозгора, срамните влакна да ви се прилично мокри . Ова го пишувам од лично искуство.
Поздрав, ги очекувам вашите постови:vozbud:,:nesvest:

А што да праат оние кои немаат срамни влакна?
Еве на пример ти ако си бричен доле ќе треба минџата од твојата девојка да си ја ставиш на главата за да ти сврши таму за да има нешто мокро...:nesum:

--- надополнето ---

Аааа, ти му броеше? :icon_lol:

Не, му светела изгледа?

12-06_licht-an_quadrat_01.jpg

Дечки, другпат вежбање „мисионерски“ пози во када не. После не поплава, може и да се удавите... не сакајќи.

ejjjjjjjjjjjjjjjj болен човек само у секс паметот тешко таа што те има брат ццц:nesvest:

Што му требаше на Јане Сандански да ја киднапира мисионерката Мис Стон, незнам... сеуште имаме последици од тоа.

Господ здравје да му даде на админот што ја пребаци темава во ЧДА и ја прекрсти: "поза: јас ја ебам, она ми го пуши." :pos2:

Во однос на тоа како е сега темава (не дека беше нешто поасално и пред тоа) имаше една фина слика од којотот и брзата птица... beep now која убаво ја доловуваше позава на конзулот.

Додуша во мисла сум дали конзулот воопшто е и машко

ова требаше во научна фантастика !!! октопод или што ли е......:nesvest:

ова требаше во научна фантастика !!! октопод или што ли е......:nesvest:
Некој гледал многу чудни јапонски цртани :pos:

Ако де и Макрадули се пофали на вестите дека гледал јапански цртани со чудни животинки :P

Можеби неговата секс партнерка е сиемски близнак со две глави :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom