Обама избран за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Sepak cestito neka mu e i neka mu e na zdravje pobedata,pamet vo glava i da se nadevame na najdobroto a da go ocekuvame najlosoto.Glupite luge glupi greski luge,pametnite retko gresat ama koga ke zgresat togas e katastrofata

Da vo pravo si.Pred toa vidov deka dolarot rastese.Sepak padnal:)

Дури ни Америка не смее да си дозволи скап долар по однос на другите валути сега кога граѓаните мораат да отплаќаат хипотеки за да им ги вратат парите на банките од кој ги подигнаа а овие на државата,од која ги позајмија за да опстанат и да им платат дивиденди на акционерите.Реална цена на доларот сега барем според мене е 30 (преценети) денари,а не 48.Она со изборот на Хусеин за председател на САД им беше само еднодневен “блеф“.:toe:

Абе тогаш ќе треба на Мексиканците да им ги упрај сите патишта,плус му требаат уште едно два-три мандати.:toe:
Ќе биде де, треба само малце повеќе да се пооперат у мозоците Мексиканците, патиштата не почнаа да ги оправаат ? Војници веќе учат заедно...

Почело је почело :helou:

60166024.jpg

повик за војна помеѓу расите и после некое врем страната е срушена.

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/zbog-preopterecenja-srusila-se-stranica-kkk-a.html

KKK прети дека обама е ванземаљац :D

http://dnevnik.hr/vijesti/americki-...amu-za-predsjednika-jer-je-izvanzemaljac.html

Еве кој ќе одлучува за Обама:
The Democratic party leader was expected to officially name his White House chief of staff as Rahm Emanuel, a Chicago colleague who helped lead the party to majority control of Congress in 2006. CNN
А ако се прашувате кој е Емануел Рам:
Emanuel was born in Chicago, Illinois. His father, the Jerusalem-born Benjamin M. Emanuel, is a pediatrician and was a member of the Irgun, a militant Zionist group active during the British Mandate of Palestine. Wikipedia
Не знам за Македонија ама доаѓањето на џигеров на власт во Америка значи и дефинитивно крај на таа нација! Црнец управуван од ционисти... А ако некој пофте да каже нешто за овој очигледен факт ќе го прогласат за расист, антисемит... That's it America, it's been nice knowing you!

Ауу Светко каква очигледна информација... и тоа го пишува толку отворено :toe:

Дури ни Америка не смее да си дозволи скап долар по однос на другите валути сега кога граѓаните мораат да отплаќаат хипотеки за да им ги вратат парите на банките од кој ги подигнаа а овие на државата,од која ги позајмија за да опстанат и да им платат дивиденди на акционерите.Реална цена на доларот сега барем според мене е 30 (преценети) денари,а не 48.Она со изборот на Хусеин за председател на САД им беше само еднодневен “блеф“.:toe:
Sega se javiv vo banka pak se pokacil:)48.7.Mi trebase da kupam.Pu za malce.Za mesec dena od 42 do 48 lele:)

абе се убаво
ама сеа белата куќа ќе ја офарбаат ли во црно?????:tapp:

Абе нејќу пред рука да му зборам и да изигравам Ванѓа, али мислам дека ќе го сјебат!

Ауу Светко каква очигледна информација... и тоа го пишува толку отворено :toe:
Веќе се толку моќни што не чувствуваат потреба да ги скријат очигледното! Белиот мажјак во Америка, а богами и кај нас е веќе до толку обезмаден и уплашен што не се осудува да го изнесе дури и очигледното, оти веднаш ќе го прогласат за анти-семит, расист и сл.

Јас мислам дека Републиканците беа свесни дека кој и да е нивниот кандидат ќе ја загуби трката со Демократите поради 8-годишната заситеност на Американците од Џорџ Буш и неговата политика.Капак на се беше и финансиската криза која се појави баш на почетокот на кампањата.Затоа и одеа со Мекејн(кој на почетокот не ни беше главен кандидат) и Сара Пејлин која ете не знаела дека Африка е континент и многу други гафови.Не сакаа да одат со некој посериозен кандидат пошто свесни беа дека ќе загубат.Сега се надеваат на 2012 г.со еден добар кандидат да ги освојат изборите.:toe:

Јас мислам дека Републиканците беа свесни дека кој и да е нивниот кандидат ќе ја загуби трката со Демократите поради 8-годишната заситеност на Американците од Џорџ Буш и неговата политика.Капак на се беше и финансиската криза која се појави баш на почетокот на кампањата.Затоа и одеа со Мекејн(кој на почетокот не ни беше главен кандидат) и Сара Пејлин која ете не знаела дека Африка е континент и многу други гафови.Не сакаа да одат со некој посериозен кандидат пошто свесни беа дека ќе загубат.Сега се надеваат на 2012 г.со еден добар кандидат да ги освојат изборите.:toe:

Се согласувам со тебе, ама сепак не го пуштија Меккејн само затоа што знаеја дека ќе згубат. Републиканската партија се соочува со сериозна криза во нејзините редови и некако квалитетните луѓе таму се губат. Сепак како и да е, веројатно после овој пораз ќе работат сериозно на засилување и зацврстување на својата партија. Мислам сериозно, Буш со своето однесување им го намали и угледот кај Американците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom