Нудизам

• Креатор на темата Креатор на темата i.van777
  • Време на започнување Време на започнување
@bijons значи знаеме сите како изгледа голо тело, си можела сликиве и со две реченици да ги опишеш поготово таа деца каде што имаше, после ќе речеш модераторите ме мразат.

@bijons значи знаеме сите како изгледа голо тело, си можела сликиве и со две реченици да ги опишеш поготово таа деца каде што имаше, после ќе речеш модераторите ме мразат.
.
Е неможам да издржам, морам да ти мавнам контра, ама од авион се гледа дека @bijons ти смета...незнам зошто но тоа е вистина и не се обидувај да мавташ.
Поздрав кукло:backa:

.
Е неможам да издржам, морам да ти мавнам контра, ама од авион се гледа дека @bijons ти смета...незнам зошто но тоа е вистина и не се обидувај да мавташ.
Поздрав кукло:backa:
За изигравање Иво Котевски ќе се оладиш 4-5 дена.

Добро бе нели стравуваат од ерекција :cautious: :LOL:
Ако се случи тоа тогаш се оди на ладење. :D Нема излегување од водата додека не падне. :pos:
Нема шетање низ плажата. И никој не се замара и нема муабети од типот "Види го овој му се дигна хаха ќе оди да го лади."
Немаш директен поглед на тие места освен со таа што си заедно. Пишав таму се оди за сончање и мозокот исклучен за такви мисли.

Ако се случи тоа тогаш се оди на ладење. :D Нема излегување од водата додека не падне. :pos:
Нема шетање низ плажата. И никој не се замара и нема муабети од типот "Види го овој му се дигна хаха ќе оди да го лади."
Немаш директен поглед на тие места освен со таа што си заедно. Пишав таму се оди за сончање и мозокот исклучен за такви мисли.
За кого како... Лично според мене глупост :)

Strasno pa uste familii so deca, ne mi e civilizirano nekako, ne bi bila nikogas na takvi mesta a i ne gi poddrzuvam.[DOUBLEPOST=1498582909][/DOUBLEPOST]20170627_185402.png zabega svetov :ROFLMAO:

За кого како... Лично според мене глупост :)
Глупост ти е затоа што голотијата веднаш ја поврзуваш со сексуалност и веднаш со прашање "Нели стравуваат од ерекција?" Не! Нудистите голотијата не ја гледаат сексуално.
Не дека нема такви, ама тоа е ретко и гледаат да се скоријт а не да се шетаат па да си го мерат. И во текот на ноќта не гледаш голи женски, па сабајле е пред тебе. :icon_lol:

Според некои болесници се сите оние, што го подржуваат фамилијарниот нудизам. ОК еве и јас не пред малолетни, ама немам против пред повозрасни.
Што ќе биде ако утре родителите или брат се разболат или лично ти и ќе треба помош за хигиената? :rolleyes:

Глупост ти е затоа што голотијата веднаш ја поврзуваш со сексуалност и веднаш со прашање "Нели стравуваат од ерекција?" Не! Нудистите голотијата не ја гледаат сексуално.
Не дека нема такви, ама тоа е ретко и гледаат да се скоријт а не да се шетаат па да си го мерат. И во текот на ноќта не гледаш голи женски, па сабајле е пред тебе. :icon_lol:

Според некои болесници се сите оние, што го подржуваат фамилијарниот нудизам. ОК еве и јас не пред малолетни, ама немам против пред повозрасни.
Што ќе биде ако утре родителите или брат се разболат или лично ти и ќе треба помош за хигиената? :rolleyes:
Лето + сонце + море + плажа и КУПАЌИ. Ништо повеќе.

Сите ентузијасти за нудизам ..... until 92 year olds start showing up to your gatherings. Тогаш станувате морални пуританци за навек.

Го подржувам нудизмот само на плажи, ама да не е фамилијарен. По плажите во Хрватска ова е најнормално, ама надолу на балканот уште се затупени.
Зашто ако нема нудисти 'надолу' сметаш дека се затупени, што па толку “модерно“ има во нудизмот. Едноставно некои сакаат некои не сакаат , ако не подржуваш нудизам не мора да значи дека си затупен едноставно не гледаш смисла во шетање гол пред непознати луѓе.

Ајде пролет и лето голи ќе разберам ама во зима и есен сакале нејќеле мора да се облечат од глава до пети. Дома само голи може да шетаат во зима и есен.

Иначе сите ние како мали сме биле нудисти на плажа. Тато и мама не соблекувале голи цели на плажа за да се исончаме.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom