Добро бе нели стравуваат од ерекција![]()
![]()
koga ke gi vidis site tie mandala i babi so obeseni cicki dobro i ako ti se digne nekogas vo idnina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе нели стравуваат од ерекција![]()
![]()
А ако нема баби ? Ако има добри дади и тетки 25-35 години ? Тогаш што правимеkoga ke gi vidis site tie mandala i babi so obeseni cicki dobro i ako ti se digne nekogas vo idnina.
.@bijons значи знаеме сите како изгледа голо тело, си можела сликиве и со две реченици да ги опишеш поготово таа деца каде што имаше, после ќе речеш модераторите ме мразат.
Ако се случи тоа тогаш се оди на ладење.Добро бе нели стравуваат од ерекција![]()
![]()
За кого како... Лично според мене глупостАко се случи тоа тогаш се оди на ладење.Нема излегување од водата додека не падне.
Нема шетање низ плажата. И никој не се замара и нема муабети од типот "Види го овој му се дигна хаха ќе оди да го лади."
Немаш директен поглед на тие места освен со таа што си заедно. Пишав таму се оди за сончање и мозокот исклучен за такви мисли.
Глупост ти е затоа што голотијата веднаш ја поврзуваш со сексуалност и веднаш со прашање "Нели стравуваат од ерекција?" Не! Нудистите голотијата не ја гледаат сексуално.За кого како... Лично според мене глупост![]()
Лето + сонце + море + плажа и КУПАЌИ. Ништо повеќе.Глупост ти е затоа што голотијата веднаш ја поврзуваш со сексуалност и веднаш со прашање "Нели стравуваат од ерекција?" Не! Нудистите голотијата не ја гледаат сексуално.
Не дека нема такви, ама тоа е ретко и гледаат да се скоријт а не да се шетаат па да си го мерат. И во текот на ноќта не гледаш голи женски, па сабајле е пред тебе.
Според некои болесници се сите оние, што го подржуваат фамилијарниот нудизам. ОК еве и јас не пред малолетни, ама немам против пред повозрасни.
Што ќе биде ако утре родителите или брат се разболат или лично ти и ќе треба помош за хигиената?![]()
Зашто ако нема нудисти 'надолу' сметаш дека се затупени, што па толку “модерно“ има во нудизмот. Едноставно некои сакаат некои не сакаат , ако не подржуваш нудизам не мора да значи дека си затупен едноставно не гледаш смисла во шетање гол пред непознати луѓе.Го подржувам нудизмот само на плажи, ама да не е фамилијарен. По плажите во Хрватска ова е најнормално, ама надолу на балканот уште се затупени.
ќе се испразниш 6-7 пати пред да идешДобро бе нели стравуваат од ерекција![]()
![]()