Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
110
Поени од реакции
170
Кога бев тинејџерка често го купував германското списание BRAVO и ми текнува дека во средината на списанието имаше скроз голи слики од една девојка и од едно момче тинејџери. Во секој нов број по едно различно голо момче и девојче.

И покрај тоа што беа голи, не беа сексуализирани, едноставно така ги објавуваа во списанието за да им покажат на младите читатели какво тело ќе имаат кога ќе пораснат. Германците воопшто не го сметаат тоа за нешто ненормално, неморално.

Малолетните се сликале најверојатно со дозвола од родител, сепак станува збор за тинејџерско списание од светски ранг.

Не верувам дека некои +- 40 годишни ''морални'' тетки и чичковци јавно ги навредувале и линчувале како овие нашиве што сте ги постирале поназад.

Поентата ми е, ако си гнаса од човек ти само ќе бараш причина за да си го покажеш твојот порив. Девојкиве не ви се криви што си имате проблеми си себе и сопствените сексуални фрустрации.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Измисливте ли топла вода ?

Моментално е 10 часот, еве 2 од Автралија се вклучени на јавен чет каде можеш како гостин да се логираш.

Рано е уште, но дефинитивно и се раголуваат, се чешкаат и мува не ги лази странциве.
Не им се радувај многу на паметот што го носат :)
Иначе колку се имам пуштано по тие сајтови и колку ме имаат видено гол бог знае.....затоа може сум урочен сега.....небитно....ова е друга ситуација со малолетните девојчиња.....ова е класично иживување.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Измисливте ли топла вода ?

Моментално е 10 часот, еве 2 од Автралија се вклучени на јавен чет каде можеш како гостин да се логираш.

Рано е уште, но дефинитивно и се раголуваат, се чешкаат и мува не ги лази странциве.
No shit Sherlock, се разголувале странците, ја откри Америка.

Ова на страниве е консензуално и 18+, друга е поентата овде, тоа е проблемот, што добри 3/4 од посетителите таму на групата не се ни свесни дека прават прекршок.

Член од
25 март 2009
Мислења
152
Поени од реакции
650
No shit Sherlock, се разголувале странците, ја откри Америка.

Ова на страниве е консензуално и 18+, друга е поентата овде, тоа е проблемот, што добри 3/4 од посетителите таму на групата не се ни свесни дека прават прекршок.

Врие од малолетни лица. Затоа се наврзав на муабетот од темата дека не е само во Македонија , секаде по светот има малолетни кои свесно или несвесно се глупираат на камери и праќаат провокативни слики.

За да дојде некој до ваши податоци, вие свесно сте го ставиле јавен вашиот профил на социјалните мрежи па секој што не ви е пријател може да ви краде слики.

Треба внимателност уште на старт.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Поентата ми е, ако си гнаса од човек ти само ќе бараш причина за да си го покажеш твојот порив. Девојкиве не ви се криви што си имате проблеми си себе и сопствените сексуални фрустрации.
Тоа е тоа. Ја предлагам да се затвори темата. А тие фрустрираните нека си отворат посебна тема со хејтерски назив и нека си се тешат таму! :bance:

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Заспал сум пред и да помислам на инсталирање на јебаниот телеграм...Иначе кој ке се ебава на мобилен. Јас мислев од ПЦ фино лепо ако може да се ѕирне нешо.......Туку ебави хејтањето шо сте го испонапишале бе на темата. ц ц ц
Инквизиција не ви е рамна. Остајте ги децата нека си се забављат, па да има на шо да се смеат после 15 години...
P.S. Боље секс на аутоцести, него рат на бојном пољу: - Фала , чао, пријатно.
Да да особено кога ќе им текни како закачиле трипер и после како се молеле на кајгана за совет пошто им било срам да одат кај чичко доктор.Абе забава до бесвест.

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.302
Поени од реакции
13.198
Нема никакви шанси МВР да ја хакира групава и да извлече некој податоци,нема шанси ни Русите тоа да го направат бидејки серверите не се во Русија.Впрочем Павел Дуров,создателот на социјалната мрежа ВКонтакте и Телеграм,баш поради тоа е гонет низ цел свет од страна на ФСБ (КГБ бившо) затоа што Телеграм одби во 2013 да го предаде информациите за податоците на организаторите на Евромајданот, т.е револуцијата во Киев,Украина.
Сеа они кога неможеа да ги хакираат ниту да ги превземат,замисли наше МВР .

Член од
14 август 2006
Мислења
45.307
Поени од реакции
84.450
Еве, пошто имаше тука неколкумина живо заинтересирани за оваа информација:

„Работат колегите. Пред се ставаме инпут на оние членови кои објавиле компромитирачки материјали, но не и на учесниците. Не може осум илјади луѓе. Не може сите членови да се повикаат, само оние што ги прекршиле законот. Ќе се повикаат најпрво само оние членови кои објавиле компромитирачки материјали“, изјави Чулев.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.221
Поени од реакции
34.504

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.457
Поени од реакции
18.456
Курир

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.610
Поени од реакции
88.107
40 години + женет + татко... :popce: добро де имаат ли ум воопшто луѓево, да размислат едно 2 пати пред да направат некоја глупост?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.457
Поени од реакции
18.456
40 години + женет + татко... :popce: добро де имаат ли ум воопшто луѓево, да размислат едно 2 пати пред да направат некоја глупост?
Баткава си доби инстант карма, морал да ги избриши сите профили на социјалниве мрежи оти се и сешто му пишувале :D
Сега почнале и во јавност, ќе видиме како ќе се избриши таму ...

Инаку Телеграм ти била Британска компанија, можеби не му дале податоци на Путин за протестирачи, ама на овие нашиве ќе му најдат и кој број гаќи носат дури маструбираат :pos:

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Баткава си доби инстант карма, морал да ги избриши сите профили на социјалниве мрежи оти се и сешто му пишувале :D
Сега почнале и во јавност, ќе видиме како ќе се избриши таму ...

Инаку Телеграм ти била Британска компанија, можеби не му дале податоци на Путин за протестирачи, ама на овие нашиве ќе му најдат и кој број гаќи носат дури маструбираат :pos:
Барем видовме каков лик е, прав медо како и прекарот што го има.

Жена му нека го остави сеа и старателство нека му земе, цел живот пичка да не види. :Д

Член од
14 август 2006
Мислења
45.307
Поени од реакции
84.450
Golemi inspektori vo forumot ima ... sve znaat :pos: :vozbud: :dudlac: se e gluposti . Mvr laze deka istrazuva, telegram grupata e napravena da nemozes da doznaes mnogu za korisnikot ..
Gi imale broevite na 7000+ clenovi hahahaha dja molim te .Mani toa ovie kvazi portali i smesni mediumi pisuvaat za da zgolemat posetenost kako vlijatelni luge u mk bile vo grupava mijalkov citam ovoj onoj hahaha , onoj od lider 1 mesec istrazuval a grupata 2 nedeli postoti hahaha smeski ebave makedonskata nacija glupa IQ =0 .Dokoga ke veruvate na sitel i telma haha .Posledno eve neka napravi nekoj kakva i da e grupa na telegram ke vlezam neka mi doznae broj ili nekoj podatok koj sum sto sum castam vecera za cela kajgana forum (ne se salam) pozdrav ljugencaa
Сеа како ти личи ситацијава, пропо не-може-да-се-дознае-кој-е?

Kajgana Shop

На врв Bottom