eMilanist
Ursus domesticus
- Член од
- 27 септември 2007
- Мислења
- 2.403
- Поени од реакции
- 1.835
- Веб-сајт
- www.akvaristika.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имаш линк до слика на иметоДај да го видиме ножот.
Еве конечно да ги соберам сите ножиња заедно па да стаам сликиПрегледај го приврзокот 124734 Прегледај го приврзокот 124735 Прегледај го приврзокот 124734 Прегледај го приврзокот 124735 1- Victorinox clasic
2- копија на Victorinox tourist
3 - копија на Benchmade
4 - старо руско ноже со повеќе алатки (околу 100 години)
5 - пазарски
6 - старо непознато ноже
7 - старо полско ноже Gerlach (околу 100 години)
8 - Komatsu (земено од Германија)
9 - Wenger ranger (незнам кој модел точно)
10 - Mikov
11 - Victorinox Hiker
Да ти кажам право, мене не ми направи кејф, многу слаб му е механизмот. Инаку и мене ми се зезна, па го отворив и го средив, а за сечивото да, добро е за парите. Мене лично најмногу ми се свиѓа МиковотПазарскиот ти е најјак брат, ја имам таков како дете го сјебав , пред некое време пробав да го поправам али ми треба матријал повеќе и труд. Многу цврсто ноже...
Имаше две верзии од тој нож, еден со обична пластика а другиот беше као нешто пластика - гума - железо стил и тој го имам и многу е јак а сечилото им е релативно исто и на двата.Да ти кажам право, мене не ми направи кејф, многу слаб му е механизмот. Инаку и мене ми се зезна, па го отворив и го средив, а за сечивото да, добро е за парите. Мене лично најмногу ми се свиѓа Миковот
100% ne e eden od najprakticnite modeli, ama od dete sakam eden vakov od Frank Beltrame, kazi mi ova kina kopija li e i kako ti se cini kvalitetot, poZза таков нож не би дал пари но ми го подарија вчера -а на подарен коњ нели не се гледаат забите
рачката е само убава -понеже е од седеф
![]()