Ножеви

• Креатор на темата Креатор на темата PrinceVegeta
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој дали во македонијава може да се најде добар челик за нож (карбонски нели)? Ми треба 1-2 парчиња со димензии 35х7см, и дебелина од 5мм.

Да не знае некој дали во македонијава може да се најде добар челик за нож (карбонски нели)? Ми треба 1-2 парчиња со димензии 35х7см, и дебелина од 5мм.
Na bilo koj otpad pobaraj federplatna od avtomobil, za mali pari dobivaš soliden kvalitet i so dobra obrabotka će izleze super noz

Абрако, го имам овој и јас, ама мојот има сериозен проблем со кочницата. Премногу рано се заклучува па при мал притисок одгоре попушта. Успеав дури и да се исечам озбилно поправајќи го...
Симптоматично е што и колегата го зема истиот со идентичен проблем.

Инаку е одличен на изглед и големина. Супер е 3D микартата, забавен изглед на сечивото... ама ја немав среќа со овој

Кај мене е обратно заклучува се до крај тешко се отклучува:icon_mrgr:
035301485-big.jpg

-иначе тоа е фолдера со голем клипс кој го имам.

035301488-big.jpg

Tandemot "rasturi" za prvi maj, pajakot od ali express odlično se pokaža i vo priprema na hrana kako i vo priprema na potpala za skara, i na kraj ušte "bričeše" posle cel den sečenje

Attachments

• DSC_2125.JPG
    DSC_2125.JPG
    2,7 MB · Прегледи: 53
Еве малку Американска класика, Coffin bowie 440c челик 17,7мм сечиво, 30,3мм вкупна должина. Бронзен одбојник, пинови од месинг, рачката е од евла.
.

Еве малку Американска класика, Coffin bowie 440c челик 17,7мм сечиво, 30,3мм вкупна должина. Бронзен одбојник, пинови од месинг, рачката е од евла.
.
Ти ли го направи сечилото? Многу добро е направено (y)

Од каде можам да купам нож карамбит ?

Не, сечивото ми го пратија, 440c треба да е материјалот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom