S
StormRage
Гостин
@eMilanist на 03.03 ми е роденден, повели на торта и може за поклон еден ваков xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@eMilanist на 03.03 ми е роденден, повели на торта и може за поклон еден ваков xD
едно танто можеМногу бараш
....а може ноктарица со ноже?![]()
Дупка за рачката требало да пробиеш пред да го калиш, сега за џабе ќе видиш зорт.
Брусалицата е неизбежен алат, само мора да се биде екстра внимателен, да се користи браник на брусалицата, наочари (никад не ги користам) и добра маска.
за домашна употреба ти е? ако ти Е, тогаш џабе фрлени пари. кујнски нож, ако не си профи како емиланист, се оштри колку да биде оштар во мооментот (ко од топ што што е тоа, го имам за по дома). а и за во природа, ако ти е од ефтините, пак џабе. а и квалитетен нож не би оштрел со тоа. побарај ги наназад линковите на емиланист и други и ќе видиш како се оштри правилно нож. е за тоа треба да се помачиш. уште не сум решил да земам некој нож за да го сјебам, и да се вежбам на него, али тоа е единствениот начин како треба. се друго е заебанција.Се наоѓа ли нешто вакво кај нас?
Пластика како пластика колку меже да е остарГо пробав на тетратки по писмена оние што се со малку страници и добро се покажа ама џабе е кога е пластика...Скоро се напалив на CRKT Keramin,ама не можам да најдам со поефтин шипинг.Инаку има тестови по тоа you tube-то на истите карамбити и на другите ножеви и бодежи од Night Shade Серијата на Cold Steel и тие добро се покажуваат со бодење во газарите на алуминиумските лименки и железни конзерви.Само овој го најдов со помалку од 2$ шипинг,другите сите беа поефтини од самиот шипинг...Ако случајно најдам од истиот селер бодеж со 2$ шипинг,би земал.баш ме интересира оштрината на карамбитот како си задоволен, мислам ако си работел со друг карамбит пример тарани за да направиш споредба
поздрав