Новото Пежо BB1

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би купиле и возеле BB1?

• Да

Гласови: 11 19,3%
  • Не

Гласови: 35 61,4%
  • Можеби, во зависност од цената

Гласови: 10 17,5%
  • Не знам/Неодреден

Гласови: 5 8,8%

• Вкупно гласачи
    57
Како ги собра четворица?
Чудно.
Не верувам дека некогаш ке купам вакво нешто.

Скутер на 4 тркала, со покрив и (едвај) 4 места за седење. Океј е. Али кога не е кола, јас пре би вистински мотор. Бар изгледа подобро.

хахах фичо-то ново што е 100 пати подобро од ова хаххаахха ова е канта. Канта над Кантите

fiat-500-16-04-08.jpg
podobro e
bb1.jpg

Aко има електро-погон би го возел. За низ град е идеално, посекако 90% од времето во кола се возам сам или со уште една особа. Грдо, да грдо е, ама доколку е функционално и економично остатокот е мање-више важен. Замислете и да има погон на сите 4 тркала, за во зима нема да имате мака дали пали/непали моторот или дали имало 15 или 30 цм снег. Само добри зимски гуми, мало возило идеална комбинација.

да bobanmacedonia Со Југо појше женски ќе фатиш

А со ова ќе те гледаат и нема да знаат Што да прават ххаа абе ова врши работа
ама Грдо си е Грдо ЈАс не би го купил не за 100 евра
ова да го оставиш навечер отворен да помине крадец нема да го украде ќе се смее и ке те викне да ти каже Газда што е ова хахах имаш нешто друго за крадење

Da go kupam nema sansi, epten golema utka im e, a da imam moznost da go povozam zasto da ne onaka cisto da vidam kakvo e custvoto :helou:

грда кола си е грда ова ептен голем промашај ЗА ИЗГЛЕД хх

Ако има практичност зошто да не, ама дизајнот многу ме кочи. Не зошо е згужвано него зошо префутуристичен дизајн има според мене

За ова да давам парииии????? Ма нема шанси!!

хахах абе и куфер д ае добро ке биде ама види го чудово хххх

Да е 100 евра, би го возел... ама и да е на батерии!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom