Новогодишни желби

Се што сакам за нова година си ти. :wub:

Те дупам бе,кола сакам. <3

2 работи.. Едно куче ( хаска или самојад ) и вреќа за боксирање немора некоја скапа :P :)

Хм здравје,љубов и среќа на прво место. Исто така ќе ми биде мерак и некоја македонска екипа да успее да се квалификува во лига на шампиони(пу,пу, да не ги урочам)

Најпрво здравје,среќата и даље доста да ме служи,љубовта и понатаму да цвета и за крај една нова кола како што ми е ветено:)

Карта за концерт на Shpongle Live!

Тоа брате!
Една таква карта вреде многу... и јас би сакал..
Ценам ја твојата желба и ја поштувам, би сакал да ти се исполне во секој случај, поздрав :)

1) Здравје љубов (знаете сите тие клише желби)
2) Магистратурата конечно да ја одбранам и да се запишам на докторски
3) Да си купам убава TDI количка и да можам да патувам како човек
4) Да одам некаде на одмор (Грција, Турција...некаде на море...ни друштво ни ѓаоли. Женската и јас)

Јас имам само ЕДНА новогодишна желба: A тоае ДЕДО МРАЗ ако можеш исполни ми ги моите желбииииииииии.:salut:

Епаа знае Дедо Мраз што сакам, зошто и лани посакав многу слична желба така да Santa please be good :pipi:А и еден пакет чоколади со лешници добро би ми дошлее :)

Хмм... не барам многу од Дедо Мраз за следната година, само: живот, здравје за најблиските и за мене :pipi:; многу љубов :kesa:; многу петки :icon_bigg :icon_razz; да ме примат на факултетот на којшто сакам да се запишам; да направам едно летно патување (може и повеќе :icon_razz) и толку (сега за сега :toe:). А инаку специјално за новогодишната вечер и Божиќните празници имам посебна желба што се надевам (скоро верувам, ама ајде тоа "се надевам" од урок) дека ќе ми се исполни. :angel1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom