Новогодишни резолуции :)

• Креатор на темата Креатор на темата Cute Girl
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Еве ја оваа година скоро заврши и следува новата. Време да се остави старата зад себе и со надеж и добри намери да се почне новата.Како ќе ја почнете оваа година? Што ќе промените за себе, дали ќе се подобрите? Што ќе си зацртате да остварите? Во новата година со повеќе памет или...?? :wink:

Ќе си фатам џенцка и ќе поминам прва година...ваљда.Ќе станам боље на гитара иии то.

Да исчистам втора и трета до јуни, после ребаланс ќе прајме за второто полугодие од годината.

Ќе се дисциплинирам, воена дисциплина додека не ја добијам битката на досадната рутина на бесмислени лоши навики...

Новата година вајда ке ја започнам со нокно дежурство на 01.01, планирам оваа година да ја завршам специјализацијата и да запишам магистратура...

Не планирам некој драстични измени..но планирам да бидам по мудар,по паметен, повеќе 5 ки да носам..и то

Резолуциите во Обединети Нации не се почитуваат а не пак овие индивидуалниве. Ќе ослабам ама ако ми понудат бишенце на скара нема да одбијам, ќе ги положам испитите ама ако има некоја јака журка ќе го паднам, нема да пушам ама ако ми се погоди некој дечко со голем ташак што ќе ме оргазмира има да испушам пола кутија итн...
Не си правете Бајрам со памет. Резолуции. Да сакавте да ги направите ќе ги направевте до сега new year or no new year.

Убави резолуции имате. Се надевам дека ќе успеете бар во некои од нештата оваа идна година! Ви посакувам све најубаво!:smir:

Јас оваа година ќе бидам поамбициозен, ја би одел на 1440x900 :smir:

во 2011 очекувам да решам некои проблеми,да бидам се разбираа со таа што си ја сакам најмногу,да положам барем 70% од испитите на фах и се разбира да направам повеќе пари одколку што направив во 2010 и се разбира добро здравје и многу среќа истото ви ги посакувам и на сите вас :smir:

Ќе морам да мењам нешто во животов мој... секако на подобро... Од 3ти почнувам... животот малцеп поозбилно да го сватам, да се средам малце,да раскрстам што сакам понатаму... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom