N
Nessa Alcarin
Гостин
Не ми ги чепкај срцките, симпатии за озбилно ми се.Стварно бе, ни педери не ви се рамни. Почнавте мене да ми прљате имиџ. Ебаго.
(jkng)![]()

p.s. И спремај се, во 21.00 те чекам пред Ајриш...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми ги чепкај срцките, симпатии за озбилно ми се.Стварно бе, ни педери не ви се рамни. Почнавте мене да ми прљате имиџ. Ебаго.
(jkng)![]()
официјално ќе ја хејтам AnFem зш ме зезна до јаја за ајварот.
ко за прв пат, интересна собиранка бешене бев само на афтер (сите 50 души бевте во гоце?). Еден предлог за наредна собиранка: секој да се претстави пред сите кој е, што е, со една реченица, подобро да се запознаеме, зашто вчера сите што се знаат, стоеа заедно, ретко кој се запозна со сите...
![]()
тебе па дали те праша некој нешто?работава, зајакот му вели на магарето имаш големи уши
штета што не го видов ова договарање порано. а бев и вечерва ЗА. убаво да се забавувате и да не правите ништо што ЈАС не би правелНе ми ги чепкај срцките, симпатии за озбилно ми се.
Не ми ги чепкај срцките, симпатии за озбилно ми се.
Tи беше дечкото у кошулата шо прв пееше?Ова вчера ми беше прва собиранка на која имам присуствувано, отидов сам бидејќи не знаев никој, али сврзав бар два реда муабет со неколку души. Се надевам дека на наредната собиранка ќе бидам покомуникативен.
Иначе све мислам дека ги успав присутните со двете балади на караоке, али јеби га, таков ми е периодот. Следниот пат ако има пак караоке ќе гледам нешто повесело да пеам.
Све на све, се напраи добро журче. Не знам како било на афтер, али не бев у состојба да продужувам нигде, ептен се напраив...![]()
Луси_Лу Леле згодната мама сум ја заборавила да ја спомнам. Многу си кул да знаеш!!!
Кој беше тој што личи на Фреди Меркјури и ја пееше Ај вант ту брејк фри?
И кој и даде микрофон на таа девојката со црната коса што не беше од форумот? Еднаш ајде се прави грешка, ама двапати не.
ок ок 22.00 само да не те фати паника.9 ???? O_O
Мислев ... десет беше? Сега хистеришање
ја не правам никаков проблем. ќе се појавам, ќе се запознеме, па ќе се видиме кои какви смеМожеме да си направиме ко беџови нешо, кои ќе ги носиме, и ќе ги предадеме на едно место, на купче да седат. Ќе се знае кој е присутен, и ако сакате да се дочепате за некој посебно, грабање беџот, пред микрофон, и јавен позив, завршена работа.
Интересно ќе биде кога ќе треба Кнезот (бивши Сталкерот) да го прозиваме на микрофон, со неговиов нов ник на јапонски букви/зборови (кои он не знае нити како се изговараат ни што значат).
Вака друже, наместо да не разубедуваш, дај појави се на некоја наредна собиранка и докажи ни дека не сме во право (дека не си мрчатор, дека си интересен, дека си комичен, и дека сакаш да дружиш). Вака само спротивниот ефект го постигнуваш.
Прво, да ги пофалам сите што имаа храброст да го грабнат микрофонот во рака и да пејат пред багра сеирџии од Кајгана
Smert и King B беа феноменални (жал ми е што не падна дует), но и Peja989 не заостануваше многу
kooperativa таман го надмина тремаџискиот старт од 10 секунди и песната му заврши, ама не верувам дека тоа му пречеше премногу))
dobro poznat е помилуван поради добро однесување и ќе може да ја пречека новата година на форумов
Криво ми е само што Шкорпион не се нафати да ја испее YMCA, затоа што веќе падна договор со Peja989 да му играме во позадина
Да не тагирам еден куп членови со кои се запознав, само ќе кажам дека ми беше мило и ќе посакам што почесто да се собираме вака.
Се гледаме на следната собиранка!
Шо говореш бе ти ?Има ли снимки и фотки од караокето?