Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
ко за прв пат, интересна собиранка беше:) не бев само на афтер (сите 50 души бевте во гоце?). Еден предлог за наредна собиранка: секој да се претстави пред сите кој е, што е, со една реченица, подобро да се запознаеме, зашто вчера сите што се знаат, стоеа заедно, ретко кој се запозна со сите... :)

Можеме да си направиме ко беџови нешо, кои ќе ги носиме, и ќе ги предадеме на едно место, на купче да седат. Ќе се знае кој е присутен, и ако сакате да се дочепате за некој посебно, грабање беџот, пред микрофон, и јавен позив, завршена работа :).

Интересно ќе биде кога ќе треба Кнезот (бивши Сталкерот) да го прозиваме на микрофон, со неговиов нов ник на јапонски букви/зборови (кои он не знае нити како се изговараат ни што значат) :).

тебе па дали те праша некој нешто? :icon_mrgr: работава, зајакот му вели на магарето имаш големи уши

Вака друже, наместо да не разубедуваш, дај појави се на некоја наредна собиранка и докажи ни дека не сме во право (дека не си мрчатор, дека си интересен, дека си комичен, и дека сакаш да дружиш). Вака само спротивниот ефект го постигнуваш.

Не ми ги чепкај срцките, симпатии за озбилно ми се. :)

p.s. И спремај се, во 21.00 те чекам пред Ајриш...
штета што не го видов ова договарање порано. а бев и вечерва ЗА. убаво да се забавувате и да не правите ништо што ЈАС не би правел (y)

Луси_Лу Леле згодната мама сум ја заборавила да ја спомнам. Многу си кул да знаеш!!!
Кој беше тој што личи на Фреди Меркјури и ја пееше Ај вант ту брејк фри?
И кој и даде микрофон на таа девојката со црната коса што не беше од форумот? Еднаш ајде се прави грешка, ама двапати не.

Не ми ги чепкај срцките, симпатии за озбилно ми се. :)

p.s. И спремај се, во 21.00 те чекам пред Ајриш...

9 ???? O_O

Мислев ... десет беше? Сега хистеришање

Ова вчера ми беше прва собиранка на која имам присуствувано, отидов сам бидејќи не знаев никој, али сврзав бар два реда муабет со неколку души. Се надевам дека на наредната собиранка ќе бидам покомуникативен. :)

Иначе све мислам дека ги успав присутните со двете балади на караоке, али јеби га, таков ми е периодот. Следниот пат ако има пак караоке ќе гледам нешто повесело да пеам. :)

Све на све, се напраи добро журче. Не знам како било на афтер, али не бев у состојба да продужувам нигде, ептен се напраив... :D
Tи беше дечкото у кошулата шо прв пееше? :pipi:
Ако си тој, морам јавно да те пофалам за одличната изведба на трите песни. Секоја чест.

Луси_Лу Леле згодната мама сум ја заборавила да ја спомнам. Многу си кул да знаеш!!!
Кој беше тој што личи на Фреди Меркјури и ја пееше Ај вант ту брејк фри?
И кој и даде микрофон на таа девојката со црната коса што не беше од форумот? Еднаш ајде се прави грешка, ама двапати не.

Тоа мислам дека беше Peja989

Не да ми го напраи ќејфот со песната, нека цркнат тие што му мрчеа за изборот :D

Јас ќе го чувам форумот. Ја спискав предвреме платата. Мора некако да преживеам до другата :)

Можеме да си направиме ко беџови нешо, кои ќе ги носиме, и ќе ги предадеме на едно место, на купче да седат. Ќе се знае кој е присутен, и ако сакате да се дочепате за некој посебно, грабање беџот, пред микрофон, и јавен позив, завршена работа :).

Интересно ќе биде кога ќе треба Кнезот (бивши Сталкерот) да го прозиваме на микрофон, со неговиов нов ник на јапонски букви/зборови (кои он не знае нити како се изговараат ни што значат) :).

Вака друже, наместо да не разубедуваш, дај појави се на некоја наредна собиранка и докажи ни дека не сме во право (дека не си мрчатор, дека си интересен, дека си комичен, и дека сакаш да дружиш). Вака само спротивниот ефект го постигнуваш.
ја не правам никаков проблем. ќе се појавам, ќе се запознеме, па ќе се видиме кои какви сме :свиркам:

Прво, да ги пофалам сите што имаа храброст да го грабнат микрофонот во рака и да пејат пред багра сеирџии од Кајгана :)

Smert и King B беа феноменални (жал ми е што не падна дует), но и Peja989 не заостануваше многу :)
kooperativa таман го надмина тремаџискиот старт од 10 секунди и песната му заврши, ама не верувам дека тоа му пречеше премногу :)))
dobro poznat е помилуван поради добро однесување и ќе може да ја пречека новата година на форумов :)
Криво ми е само што Шкорпион не се нафати да ја испее YMCA, затоа што веќе падна договор со Peja989 да му играме во позадина :)

Да не тагирам еден куп членови со кои се запознав, само ќе кажам дека ми беше мило и ќе посакам што почесто да се собираме вака.

Се гледаме на следната собиранка!

Прво, да ги пофалам сите што имаа храброст да го грабнат микрофонот во рака и да пејат пред багра сеирџии од Кајгана :)

Smert и King B беа феноменални (жал ми е што не падна дует), но и Peja989 не заостануваше многу :)
kooperativa таман го надмина тремаџискиот старт од 10 секунди и песната му заврши, ама не верувам дека тоа му пречеше премногу :)))
dobro poznat е помилуван поради добро однесување и ќе може да ја пречека новата година на форумов :)
Криво ми е само што Шкорпион не се нафати да ја испее YMCA, затоа што веќе падна договор со Peja989 да му играме во позадина :)

Да не тагирам еден куп членови со кои се запознав, само ќе кажам дека ми беше мило и ќе посакам што почесто да се собираме вака.

Се гледаме на следната собиранка!
crying_meme2.jpg

МЕ УБИ СЕГА,знаеш колку сум емотивен за вакви работи.
15 пати ти реков да ја убедиш шкрапјата нели се договоривне јас ќе бидам Y .
Следната после празнициве,ама уз мрсно нешто да се апне јас ќе донесам домашно вино ракија пиво а овие членовиве шо се од анима мунди да спасат од негде две прасенца од по 18/ 20 кила за вдомување ( ќе ги средам кога нема да гледаат ) па да се истера нешо како шо треба.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 22:41 ---
Има ли снимки и фотки од караокето?
Шо говореш бе ти ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom