-Rubik-
>>{- _ -}<<
- Член од
- 31 октомври 2009
- Мислења
- 315
- Поени од реакции
- 101
Не е собир на алкохоличари маме му ебам па да се претставуваме![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, само 7-8 души бевме во Гоце.ко за прв пат, интересна собиранка бешене бев само на афтер (сите 50 души бевте во гоце?). Еден предлог за наредна собиранка: секој да се претстави пред сите кој е, што е, со една реченица, подобро да се запознаеме, зашто вчера сите што се знаат, стоеа заедно, ретко кој се запозна со сите...
![]()
StormRage е крив, он ме задржа до ниедно времеКолоквиум, па колоквиум, може 100 пати го слушнав тој збор од тебе и не отиде![]()
Како да се сфати ова?
Само за тебе оти на други курви никако или?
Шочепрајш, точепрајш, праено е.
Кхм, кхм... Ај да почнам
Прво благодарност до Шкорпион, дечкото се измачи додека да се најдеме, цел кредит потроши на мене. Таму и не видовме баш, ама битно ме пречека и ме испрати. Шкорпи, многу си срцка.
Мило ми е што го запознав Saladin иако не муабетевме баш, Алкарина - ја има најмилата фаца и многу е нежна. Бигус Дикус сто посто го имам видено порано, многу ми е познат.
Кога стигнавме до Мистик, сите беа големи и еден момент бев целата, Еву - што правам јас овде??? Ама потоа се појави King B со дечко и, па неа ја замаравмногу е фина и згооодна, ама треба да јаде повеќе, за пеење не ни коментирам. Се запознав и со газдата и со Олимпија која е многу убава и не и давам повеќе од 22год. Near - е од овој дечко ми беше срам пошто јас пиев пиво а тој кока кола
. Сеа за двојката Dark King i Isak Keyten - Впечатлива појава се, нема што, само дарк кинг не ми правеше муабет, а овој другиот ме многу позитивно изненади, мош оти го мислев дека е многу озбилен, а е токму спротивното. Дечко зрачеш со позитивна енергија и требаше да пееш и на микрофон. И супер денсаш. bebush - многу харизматична личност, ти одговара никот баш. ЏинЏер и Индиско оревче - е овие две девојки се ептен откачени и фини и да знаете дека поканата за кревет ја прифаќам за наредната собиранка. Многу сакав да го запознаам Сталкерот, ми има помогнато еднаш дечкото баш сакав да го видам што човек е и да му заблагодарам и во живо, а тотално заборавив на него. Kaiser, два-три реда муабет чисто онака да се видеме кој сме што сме. Праев муабет со дечкото што ја пееше чаирска романтика, не му го знам никот. А иначе музиката беше тапа и џабе се џиткаа некои на темата претходно - никој не пееше ништо од Рамштајн
Имав еден епик момент, не знам со кој праев муабет тогаш за возраста и за лични карти надвор, ама трескав глупости и одеднаш се запознавам со тој до мене и ми вика -Сусаро. Свест ми се сврти ми беше срам уста да отворам.
Не се сеќавам со кој друг сум праела муабет
И за крај благодарност до StormRage, Alex the great и другар им што ме испратија до пред зграда, фини дечки, ве чекам на Ран да знаете!
Тој беше некој што газдата излезе и му даде нешто, иначе јас го знам беше обезбедување во Орце коа јас бев 4та, значи пред две години.
Дарки ја и ти идеме а ја не знам нешо?
Увек ко двојка не насловуваат![]()
"Сите жени се курви, извини мајко..." ти текнуе на цитатот!??Е да бе, не значи дека ако жена ти е курва дека се и сите останати.
I pronounce you chuck and larry.Дарки ја и ти идеме а ја не знам нешо?
Увек ко двојка не насловуваат![]()