Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е собир на алкохоличари маме му ебам па да се претставуваме :D
:D нема врска, подобар ефект ќе се постигне така... ок, само предлог беше, немора да се прифати :)

Не е собир на алкохоличари маме му ебам па да се претставуваме :D

Зашо бе, може и така да го направиме. :D Здраво, јас сум Smert и испив 6 пива. :pos:

ко за прв пат, интересна собиранка беше:) не бев само на афтер (сите 50 души бевте во гоце?). Еден предлог за наредна собиранка: секој да се претстави пред сите кој е, што е, со една реченица, подобро да се запознаеме, зашто вчера сите што се знаат, стоеа заедно, ретко кој се запозна со сите... :)
Не, само 7-8 души бевме во Гоце.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 19:40 ---
Колоквиум, па колоквиум, може 100 пати го слушнав тој збор од тебе и не отиде :facepalm:
StormRage е крив, он ме задржа до ниедно време :)

Не дојдов оти ме фати замрза иако бев спремен и све то.
Али сум бил на еден куп претходно 1 до 2 минуса се толерираат, до наредна.

Кхм, кхм... Ај да почнам

Прво благодарност до Шкорпион, дечкото се измачи додека да се најдеме, цел кредит потроши на мене. Таму и не видовме баш, ама битно ме пречека и ме испрати. Шкорпи, многу си срцка.
Мило ми е што го запознав Saladin иако не муабетевме баш, Алкарина - ја има најмилата фаца и многу е нежна. Бигус Дикус сто посто го имам видено порано, многу ми е познат.
Кога стигнавме до Мистик, сите беа големи и еден момент бев целата, Еву - што правам јас овде??? Ама потоа се појави King B со дечко и, па неа ја замарав :D многу е фина и згооодна, ама треба да јаде повеќе, за пеење не ни коментирам. Се запознав и со газдата и со Олимпија која е многу убава и не и давам повеќе од 22год. Near - е од овој дечко ми беше срам пошто јас пиев пиво а тој кока кола (n). Сеа за двојката Dark King i Isak Keyten - Впечатлива појава се, нема што, само дарк кинг не ми правеше муабет, а овој другиот ме многу позитивно изненади, мош оти го мислев дека е многу озбилен, а е токму спротивното. Дечко зрачеш со позитивна енергија и требаше да пееш и на микрофон. И супер денсаш. bebush - многу харизматична личност, ти одговара никот баш. ЏинЏер и Индиско оревче - е овие две девојки се ептен откачени и фини и да знаете дека поканата за кревет ја прифаќам за наредната собиранка. Многу сакав да го запознаам Сталкерот, ми има помогнато еднаш дечкото баш сакав да го видам што човек е и да му заблагодарам и во живо, а тотално заборавив на него. Kaiser, два-три реда муабет чисто онака да се видеме кој сме што сме. Праев муабет со дечкото што ја пееше чаирска романтика, не му го знам никот. А иначе музиката беше тапа и џабе се џиткаа некои на темата претходно - никој не пееше ништо од Рамштајн :(
Имав еден епик момент, не знам со кој праев муабет тогаш за возраста и за лични карти надвор, ама трескав глупости и одеднаш се запознавам со тој до мене и ми вика -Сусаро. Свест ми се сврти ми беше срам уста да отворам.
Не се сеќавам со кој друг сум праела муабет
И за крај благодарност до StormRage, Alex the great и другар им што ме испратија до пред зграда, фини дечки, ве чекам на Ран да знаете!

Кхм, кхм... Ај да почнам

Прво благодарност до Шкорпион, дечкото се измачи додека да се најдеме, цел кредит потроши на мене. Таму и не видовме баш, ама битно ме пречека и ме испрати. Шкорпи, многу си срцка.
Мило ми е што го запознав Saladin иако не муабетевме баш, Алкарина - ја има најмилата фаца и многу е нежна. Бигус Дикус сто посто го имам видено порано, многу ми е познат.
Кога стигнавме до Мистик, сите беа големи и еден момент бев целата, Еву - што правам јас овде??? Ама потоа се појави King B со дечко и, па неа ја замарав :D многу е фина и згооодна, ама треба да јаде повеќе, за пеење не ни коментирам. Се запознав и со газдата и со Олимпија која е многу убава и не и давам повеќе од 22год. Near - е од овој дечко ми беше срам пошто јас пиев пиво а тој кока кола (n). Сеа за двојката Dark King i Isak Keyten - Впечатлива појава се, нема што, само дарк кинг не ми правеше муабет, а овој другиот ме многу позитивно изненади, мош оти го мислев дека е многу озбилен, а е токму спротивното. Дечко зрачеш со позитивна енергија и требаше да пееш и на микрофон. И супер денсаш. bebush - многу харизматична личност, ти одговара никот баш. ЏинЏер и Индиско оревче - е овие две девојки се ептен откачени и фини и да знаете дека поканата за кревет ја прифаќам за наредната собиранка. Многу сакав да го запознаам Сталкерот, ми има помогнато еднаш дечкото баш сакав да го видам што човек е и да му заблагодарам и во живо, а тотално заборавив на него. Kaiser, два-три реда муабет чисто онака да се видеме кој сме што сме. Праев муабет со дечкото што ја пееше чаирска романтика, не му го знам никот. А иначе музиката беше тапа и џабе се џиткаа некои на темата претходно - никој не пееше ништо од Рамштајн :(
Имав еден епик момент, не знам со кој праев муабет тогаш за возраста и за лични карти надвор, ама трескав глупости и одеднаш се запознавам со тој до мене и ми вика -Сусаро. Свест ми се сврти ми беше срам уста да отворам.
Не се сеќавам со кој друг сум праела муабет
И за крај благодарност до StormRage, Alex the great и другар им што ме испратија до пред зграда, фини дечки, ве чекам на Ран да знаете!

Ја со Мери два пати се упознав, еднаш пред влез официјално коа не запозна Шкорпион и уште еднаш внатре коа пееше Werther metalica, ама надвор имаше шубара момава, ако де битно Isak не подмочка со денсот :icon_lol:
Мери, и него го упозна, само очигледно неко ти је нешто у каву ставијо :icon_lol:

Тој беше некој што газдата излезе и му даде нешто, иначе јас го знам беше обезбедување во Орце коа јас бев 4та, значи пред две години.

Аааааа, значи ете, сега се ми е јасно. Скенирањето, изгледот, све. Мора да изгледа страшно оти работата му зависи од тоа :D. Фала, сега ќе спијам мирно :LOL:.

Дарки ја и ти идеме а ја не знам нешо? :D
Увек ко двојка не насловуваат :D

Стварно бе, ни педери не ви се рамни. Почнавте мене да ми прљате имиџ. Ебаго.

(jkng) :D

Е да бе, не значи дека ако жена ти е курва дека се и сите останати.
"Сите жени се курви, извини мајко..." ти текнуе на цитатот!??
Одма да се скокало ко на криво колбафче :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
дечки, дур сега дојдов до ПЦ. ај со ред. првото пишување ми беше ОД МИСТИК. така да бев таму до фајронт, а не како што сте помислиле дека сум си отишол рано дома. второ: официјално ќе ја хејтам AnFem зш ме зезна до јаја за ајварот. :D а Peja989 НАЗДРАВЈЕ АЈВАРОТ јас ти го ПОдадов :pos: ти ти реков да си најдеш КАЛАП сирење се разбира
а за друштвото, .... билобил луѓе, билобил му е мајката (среќа добро познат е постар):pos: . едвај 5-6-7 лика да запамтам. али сите бевте супер.
него, идеја за паметње имиња и никови. дај следна собиранка да си ставиме на ревер ник, па да не се буниме многу кој беше-што беше-мој беше. :D
за доказ дека пеев, еве слики од мене.
sobiranka.jpg

sobiranka2.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom