Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobro,Peja da ispee nesto od Queen.

Moze?

:D

Па кажи дека се умешав со Генгста Перадајс од Кулио....дека ја пеев химната на Ливерпул. Си се фатил ти за Квин.

Реков јас, требаше Тупак со Калифорниа лав :ROFLMAO:

Ова вчера ми беше прва собиранка на која имам присуствувано, отидов сам бидејќи не знаев никој, али сврзав бар два реда муабет со неколку души. Се надевам дека на наредната собиранка ќе бидам покомуникативен. :)

Иначе све мислам дека ги успав присутните со двете балади на караоке, али јеби га, таков ми е периодот. Следниот пат ако има пак караоке ќе гледам нешто повесело да пеам. :)

Све на све, се напраи добро журче. Не знам како било на афтер, али не бев у состојба да продужувам нигде, ептен се напраив... :D

Па кажи дека се умешав со Генгста Перадајс од Кулио....дека ја пеев химната на Ливерпул. Си се фатил ти за Квин.

Реков јас, требаше Тупак со Калифорниа лав :ROFLMAO:

Бандери-педери работава.

Немој да си ја дал теглата на курви! Моја е! :mad:

Како да се сфати ова?
Само за тебе оти на други курви никако или?

Шочепрајш, точепрајш, праено е.

Јас супер си поминав :) се изнаигравме со ЏинЏер, се запознав со Мери Попинс и е ептен срце, па следен пат имат покана кај мене да спиет за да не морат да ојт до карпош 3 :) успат, се знајт со типот шо ми се свиѓат веќе неколку месеци... можда и ќе ме запознајт некогаш xD
Мило ми е шо се видов со Saladin - one of my favourites!, Kaiser ѕверот ме пречека кај Sex Shop-от xD и ми праеше друштво за жестоко... после миљон години се видовме со GodHateUsAll - имат прејака женска, стварно :)
Сите шо ги запознав беа ултимејт позитива - bebush, Alex The_Great, Tonchie и уште еден куп шо не им го памтам никот :) и се разбира, најлегендарните мустачиња на Пејо.
Не дозволивме да ни се уништит расположението ниту на афтерпартито, иако беше во една тешка дупка (иако се наоѓат на шести спрат), а диџејот не можеше да бидит покатастрофа...добро, само Eric J. Biafranić беше тапа, ама тој уште од мајка е м’рзач :)

п.с. ЏинЏер, како помина на колоквиум?
п.п.с. Werther беше дечкото со нас во Гоце?

И голема благодарност до dobro poznat, мислам дека е баниран сеа :)
Tonchie ти беше ѕвездата на вечерта :)

Ајде, да оставам и јас импресии од вчера...

Одличен помин, одлична атмосфера (и надвор и внатре), и супер друштво. Не згрешив што дојдов, и домаќините Acid и Олимпија да ги пофалам за организацијата и самата идеја за предновогодишна журка со караоке тема (y). Башка и официјалното се упознавме сега. Како Алкаринчето, прашање на време е додека и ти и ми станеш "дада" :D. И извинете што не ви се придружив на афтерпартито, морав да го удавам алкохолот со храна и да бегам накај дома, оти пред колапс бев :D.

Запознав и доста нови фаци (од кои само дел памтам), и мило ми е што налетав на нив, иако немав баш време со сите да поминам колку што сакав (но затоа постои следен пат, нели?). Mary Poppins е една од нив, со која додека да се најдеме, мислам дека Толкиенова авантура пројдов (се надевам не наебав со здравјето поради тоа, ќе видиме деновиве како ќе терам :D). Супер девојче, и искрено не очекував да е толку млада (на форумов звучи малку постаро). Прва собиранка, и одлично се вклопи, најде одма друштво и се интегрираше (y) . Saladin, фин и супер искулиран дечко, кој ми е познат од некаде, и никако да ми текне од каде (на страна што некој ми покажа слика од него и пар други форумџии, уште на слика ми изгледаше познато). И не сум единствениот со таков впечаток, истата вечер уште неколку други му го рекоа истото :D. Се надевам ќе се дружиме повеќе некој следен собир. bebush - Многу малку време поминавме, али остави впечаток како што и налага никот, дека е срцка :D. Исто, некоја следна собиранка обавезно и со тебе повеќе mingling. Ме изненади и мене што се појави Индиско оревче, пријатна личност со која исто ептен кратко се видовме, ЏинЏер исто, на крајот ја запознав, пред идење. A, и Tonchie го запознав, пријатен лик, фин дечко :).

Beric Dondarrion. Иако имаме одредени разлики во ставови и се случува да вкрстиме копја на одредени теми, човекот одамна сакав да го запознаам, и баш ми е мило што и он беше присутен. Навистина пријатен за разговор и далеку пофин звучи во живо од на форум (не дека е тука некој негативен, ама знае на што мислам :D). Near ко да го видов кај нас на нашана маса и мислев дека е другарче на некој од друштвово што беше собрано, ама никој да ми каже кој е човеков, да ме замуабети. Подоцна со другар му RedStarFan надвор ги запознав официјално. Пријатно изненадување искрено, ептен приземјени, опуштени момци. Ред, алал ти вера за песната, на моја другарка ќејфот и го стори :P. Werther - Како сите што те мислеа, и јас очекував некој постар, барем 40 години (не знам зошто, ваљда дека така звучиш овде), али ни за милион години немаше да погодам за кој се всушност се работело цело време :D. Следниот пат со Луси во дует ќе ве ставиме, не ви бега. И да не го заборавам и Isak Keyten - откачен си тотално. Пред да те упознаам, не да те испофалија овие другиве, абе уста не затворија. Треба да ги земеш за PR најсериозно :D.

Криво ми е Plavooka што не се појави, те очекував да бидеш присутна, се постави како најзагреана за журкава :).

Peja989 - Не верувам дека официјално се запознавме на забавата (разменив handshakes со многу души, и не памтам кој е кој се уште), ама ако не грешам (или не грешат тие што ми кажаа), ти беше тој што ја рокна песнана од Queen. Остај мрчаториве што ти серат за изборот и изведбата, што се мене тиче ја рокна во задоволителни рамки. Другиве нека цркнат ако сакаат :D.

И да му ебам матер, зошто на одење накај дома ми кажувате дека dobro poznat и Windfucker биле присутни на забавава? Да знаев ќе останев на афтерпартито само за нив. Ќе гурав некако, иако бев лом :P.

Ај не туку мрчи кога немаше храброст да се појавиш. :P Кој не бил нема право на мрчење.
Иначе супер беше. Јас не пеев зашто греота беа присутните, сите беа супер луѓе, ама поштовање до тие што пееја (y)
1. не знаш дали сум бил (y)
2. ако не сум бил од кај знаеш дека е заради ХРАБРОСТ? :unsure: друго не постои? како на пр. друга работа, со други имам закажано, не ми се иде, не сум расположен, не сум во ск, немам пари........да не набројувам.
така да.......

Кога вака читам глупо ми е што не дојдов ама тоа е некако сеуште не сум опериран од срам кога се работи за дешавки каде што не знам никој од претходно...еден бар да познавав во живо ќе се договорев и ќе дојдев ама ајде до следната собиранка се надевам дека ќе упознаам некој бар :) Мило ми е што сте прошле супер, а следен пат доколку се појавам ветувам изведба од 2-3 песни на Аца Лукас и заедно со Plavooka секако дуетот Далеко си :)

Ова вчера ми беше прва собиранка на која имам присуствувано, отидов сам бидејќи не знаев никој, али сврзав бар два реда муабет со неколку души. Се надевам дека на наредната собиранка ќе бидам покомуникативен. :)

Иначе све мислам дека ги успав присутните со двете балади на караоке, али јеби га, таков ми е периодот. Следниот пат ако има пак караоке ќе гледам нешто повесело да пеам. :)

Све на све, се напраи добро журче. Не знам како било на афтер, али не бев у состојба да продужувам нигде, ептен се напраив... :D
i jas vcera prv pat iotidov ali ne sam so dvajca drugari bev i gi vidov bebus mary popins i cosmic girl
dobro bese ko za prvpat ne bese loso so maskive nieden ne upoznav a sakav so acid ili hurin da se vidam

pa i Skorpion nikako da prijde na masko
aj drugive i takka i taka ali skorpion:P
bitno ko za prv pat dobro bese samo so trebase poise da ostanam pozdrav

а следен пат доколку се појавам ветувам изведба од 2-3 песни на Аца Лукас и заедно со Plavooka секако дуетот Далеко си :)

Ич не се мачи да идиш наредниот пат.

Кога вака читам глупо ми е што не дојдов ама тоа е некако сеуште не сум опериран од срам кога се работи за дешавки каде што не знам никој од претходно...еден бар да познавав во живо ќе се договорев и ќе дојдев ама ајде до следната собиранка се надевам дека ќе упознаам некој бар :) Мило ми е што сте прошле супер, а следен пат доколку се појавам ветувам изведба од 2-3 песни на Аца Лукас и заедно со Plavooka секако дуетот Далеко си :)
Немој од Аца Лукас, кафичот има огромно металско реноме! :P

1. не знаш дали сум бил (y)
2. ако не сум бил од кај знаеш дека е заради ХРАБРОСТ? :unsure: друго не постои? како на пр. друга работа, со други имам закажано, не ми се иде, не сум расположен, не сум во ск, немам пари........да не набројувам.
така да.......
1. Не си интересен.
2. Не се забавен.
3. Не си интересен.
4. Да беше дојден ќе пишеше нешто во врска со собиранката, немаше да се правиш паметен.
5. Јавна благодарност до Луси_Лу и дечкото со кинеските букви што смрзнаа заради мене. Ако настинете одма ќе ве излечам, ич да не се секирате :D
6. Стварно тие што беа внатре беа премногу нормални.

И голема благодарност до dobro poznat, мислам дека е баниран сеа :)

Зошо да е баниран? :cautious:

....

Абе, ти ли беше момакот што го скрши мразот на караокево? Dude - you can sing :cuc:. Секоја чест.

Ти и Max Legend ми ја направивте вечерта што се однесува до караокето :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom