W
Werther
Гостин
Dobro,Peja da ispee nesto od Queen.Не е исто брат, ти не знаеш да пееш![]()
Moze?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobro,Peja da ispee nesto od Queen.Не е исто брат, ти не знаеш да пееш![]()
Dobro,Peja da ispee nesto od Queen.
Moze?
![]()
Па кажи дека се умешав со Генгста Перадајс од Кулио....дека ја пеев химната на Ливерпул. Си се фатил ти за Квин.
Реков јас, требаше Тупак со Калифорниа лав![]()
Немој да си ја дал теглата на курви! Моја е!![]()
1. не знаш дали сум билАј не туку мрчи кога немаше храброст да се појавиш.Кој не бил нема право на мрчење.
Иначе супер беше. Јас не пеев зашто греота беа присутните, сите беа супер луѓе, ама поштовање до тие што пееја![]()
i jas vcera prv pat iotidov ali ne sam so dvajca drugari bev i gi vidov bebus mary popins i cosmic girlОва вчера ми беше прва собиранка на која имам присуствувано, отидов сам бидејќи не знаев никој, али сврзав бар два реда муабет со неколку души. Се надевам дека на наредната собиранка ќе бидам покомуникативен.
Иначе све мислам дека ги успав присутните со двете балади на караоке, али јеби га, таков ми е периодот. Следниот пат ако има пак караоке ќе гледам нешто повесело да пеам.
Све на све, се напраи добро журче. Не знам како било на афтер, али не бев у состојба да продужувам нигде, ептен се напраив...![]()
а следен пат доколку се појавам ветувам изведба од 2-3 песни на Аца Лукас и заедно со Plavooka секако дуетот Далеко си![]()
Немој од Аца Лукас, кафичот има огромно металско реноме!Кога вака читам глупо ми е што не дојдов ама тоа е некако сеуште не сум опериран од срам кога се работи за дешавки каде што не знам никој од претходно...еден бар да познавав во живо ќе се договорев и ќе дојдев ама ајде до следната собиранка се надевам дека ќе упознаам некој барМило ми е што сте прошле супер, а следен пат доколку се појавам ветувам изведба од 2-3 песни на Аца Лукас и заедно со Plavooka секако дуетот Далеко си
![]()
1. Не си интересен.1. не знаш дали сум бил
2. ако не сум бил од кај знаеш дека е заради ХРАБРОСТ?друго не постои? како на пр. друга работа, со други имам закажано, не ми се иде, не сум расположен, не сум во ск, немам пари........да не набројувам.
така да.......
И голема благодарност до dobro poznat, мислам дека е баниран сеа![]()
Ова вчера ми беше прва собиранка на која имам присуствувано, отидов сам бидејќи не знаев никој, али сврзав бар два реда муабет со неколку души. Се надевам дека на наредната собиранка ќе бидам покомуникативен.
....
Све на све, се напраи добро журче. Не знам како било на афтер, али не бев у состојба да продужувам нигде, ептен се напраив...![]()