Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Кој беше типот со шалот тогаш? Низок,ќелав,испеа и си замина?![]()
Сериозно очекуваш тој некој да се пријави по овој опис?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој беше типот со шалот тогаш? Низок,ќелав,испеа и си замина?![]()
Значи... муда ќе си изедам што недојдов!!!
Готово ги изел веќе,а ќе му требаат.Џабе ќе ги јадеш сеа.. за следниот пат мисли му ја![]()
Готово ги изел веќе,а ќе му требаат.
![]()
јаоо добар афтер парти ти си направилаЈас пред пола саат се вратив дома, да земам троа воздух па ќе ви правам анализа![]()
Јас сум ќелав, ама високСериозно очекуваш тој некој да се пријави по овој опис?![]()
верувај дека од тебе сум 1000 пати позабавен и поинтересен1. Не си интересен.
2. Не се забавен.
3. Не си интересен.
4. Да беше дојден ќе пишеше нешто во врска со собиранката, немаше да се правиш паметен.
5. Јавна благодарност до Луси_Лу и дечкото со кинеските букви што смрзнаа заради мене. Ако настинете одма ќе ве излечам, ич да не се секирате
6. Стварно тие што беа внатре беа премногу нормални.
Kако си убеден во ова?верувај дека од тебе сум 1000 пати позабавен и поинтересенмногу љубов до тебе
поздрав срцка, среќна Нова....
Ти си толку досаден што не си ни за внатре.верувај дека од тебе сум 1000 пати позабавен и поинтересенмногу љубов до тебе
Choveche kolkav tupadzija si.верувај дека од тебе сум 1000 пати позабавен и поинтересенмногу љубов до тебе
Тој беше некој што газдата излезе и му даде нешто, иначе јас го знам беше обезбедување во Орце коа јас бев 4та, значи пред две години.Yes!
Кој беше тој мистериозен човек? Каква појавa беше O_O ...
1. Да, Вертер беше дечкото со нас во Гоце.
шо да правам кога сум дете у душа???Kако си убеден во ова?
Се зезам.Не биди дете.
![]()