Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе „да ви.............“. Ама знаев. Јас не сум за места кај шо се збираат 100+ лоботомирани на 10 квадрати простор (диско ко ова, фан клуб на ManUre и слично). Знаев, знаев...:)

Следен пат, нејдам (не идам).

Пиес... убо шо се запознавме. Ти си бар еден од ретките шо ме имат видено екстра пијан lately. :D

Јас таму живеам, па не одам од тие причини :pos:
Ама да супер што се запознавме по втор пат, на првиот не се сеќаваш :pos:

И давајте детали од собиранката, не бидете педери, мојте жени уште спијат да ме информираат :D

Јас се лутам :(
Само едно прашање Дали Џинџер беше девојчето што најави кој прв да почне да пее? Ако е она, се запознавме :love:

кхм...
Вечер ми се оди на темно Лашко и начос во Ајриш.. еве шанса за тие што не ги запознав да дојдат :pipi:

Јас се лутам :(
Само едно прашање Дали Џинџер беше девојчето што најави кој прв да почне да пее? Ако е она, се запознавме :love:

кхм...
Вечер ми се оди на темно Лашко и начос во Ајриш.. еве шанса за тие што не ги запознав да дојдат :pipi:
Таа е muShmuLa, неактивна на форумов, ама келнерка во Мистик :D

Топ собиранче стварно! Поздрав до екипица од претходните две собиранки на кои присуствував (СтатусКво, Саладин, ПринцесОфИвл<3, Бебуш и тако даље) и до луѓето што вчера ги запознав (Mary Poppins :) , Добро Познат што стварно ми е од негде познат!, Сусаро, Алкарина ја знам од парк ама вчера сврзавме муабет :), Индиско оревче и уште неколку други на кои не им ги запамтив никовите -.-)
Исто така посебен поздрав до фацата што ја испеа песничката од Бетмен, најјак си <3 и уште еден посебен до шмекерот што ја пееше чаирска романтика, ептен си фраер!
Се на се, јас топ си пројдов:love:

Фала фала.

Како што повеќето рекоа, топ собир. Конечно имав прилика да се запознаам со мојот arch nemesis по корејски политички курс,Eric J. Biafranić.

Peja989 Плукнат клон на Фреди Меркјури, само не му се погоди гласот. :D

Со Biggus Dickus, Шкорпион и Beric Dondarrion нема промашај кога се работи за епска фантастика, треки и останати гикштини.(the Robert Jordan moment).

BTW кој дојде синоќа, знае.

ПС: ЏинЏер :love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom