Мене плуќата ми отидоа, а ти да не се запознаеш...Кој сте бре луѓе вие? Зошто јас не ве запознав?
Очигледно не сте пушачи ...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене плуќата ми отидоа, а ти да не се запознаеш...Кој сте бре луѓе вие? Зошто јас не ве запознав?
Очигледно не сте пушачи ...![]()
Онака бе да не мисли дека нешто сакам да го испровоцирамЗошто „ко“ и зошто да се навредува?![]()
Надокнадуваш со играњетоPorano mislev deka loso peam,sega sum ubeden.
![]()
^ не зборев за вас ..
Нешто Кифла бил, нешто РедСтарФан, ЏинЏер, Индиско оревче... КАЈ СУМ БИЛА ЈАС???
Не сме биле доволно интересни за да ти привлечеме внимание^ не зборев за вас ..
Нешто Кифла бил, нешто РедСтарФан, ЏинЏер, Индиско оревче... КАЈ СУМ БИЛА ЈАС???
^ не зборев за вас ..
^ Ти Eric J. Biafranić афтерот го погоди![]()
Не се важи, на ништо не се сеќавам!Тие надвор, ти внатре...и обратно![]()
Џинџерче на такви собиранки треба да испоштуваш постари од тебе и да дојдеш да се поздравиш, ама си нашла ти машко друштво центар пажња и дадичка не е битна.Не сме биле доволно интересни за да ти привлечеме внимание![]()
Ај за следен пат ќе знам дадичкеЏинџерче на такви собиранки треба да испоштуваш постари од тебе и да дојдеш да се поздравиш, ама си нашла ти машко друштво центар пажња и дадичка не е битна.![]()
Не се важи, на ништо не се сеќавам!
Знам дека Вертер 100 пати го прашав: А ти кој си?![]()
Абе „да ви.............“. Ама знаев. Јас не сум за места кај шо се збираат 100+ лоботомирани на 10 квадрати простор (диско ко ова, фан клуб на ManUre и слично). Знаев, знаев...
Следен пат, нејдам (не идам).
Пиес... убо шо се запознавме. Ти си бар еден од ретките шо ме имат видено екстра пијан lately.![]()
Ќе ја запознаеш заедно со мене, би сакала да седнам со тебе на масаЏабе дојдов. Не ја запознав Princess Of Evil
Ама добро, бар се расклопив од смеење ко ја пееше педерчево наше I want to break free...
We are not singing that song because it's easy, but because it's gay!
Jonh F. Mercury
![]()