Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
^ не зборев за вас ..
Нешто Кифла бил, нешто РедСтарФан, ЏинЏер, Индиско оревче... КАЈ СУМ БИЛА ЈАС???

^ не зборев за вас ..
Нешто Кифла бил, нешто РедСтарФан, ЏинЏер, Индиско оревче... КАЈ СУМ БИЛА ЈАС???

Надвор... :)

Остај, и јас... сега се прашувам дали го погодив кафичот вчера, или? :D

^ Ти Eric J. Biafranić афтерот го погоди :pos:

Абе „да ви.............“. Ама знаев. Јас не сум за места кај шо се збираат 100+ лоботомирани на 10 квадрати простор (диско ко ова, фан клуб на ManUre и слично). Знаев, знаев...:)

Следен пат, нејдам (не идам).

Пиес... убо шо се запознавме. Ти си бар еден од ретките шо ме имат видено екстра пијан lately. :D

Тие надвор, ти внатре...и обратно :)
Не се важи, на ништо не се сеќавам!
Знам дека Вертер 100 пати го прашав: А ти кој си? :ROFLMAO:
Не сме биле доволно интересни за да ти привлечеме внимание :)
Џинџерче на такви собиранки треба да испоштуваш постари од тебе и да дојдеш да се поздравиш, ама си нашла ти машко друштво центар пажња и дадичка не е битна. :P

Џинџерче на такви собиранки треба да испоштуваш постари од тебе и да дојдеш да се поздравиш, ама си нашла ти машко друштво центар пажња и дадичка не е битна. :P
Ај за следен пат ќе знам дадичке ;) А не бев само со машки, Индиско оревче и Мери Попинс ме дружеа :)

Не се важи, на ништо не се сеќавам!
Знам дека Вертер 100 пати го прашав: А ти кој си? :ROFLMAO:

Секогаш има нареден пат :) Еве, ни јас не се сеќавам....запознав прилично доста луѓе, ама опериран сум од помнење имиња, така да...исто како никој да не сум запознал :)
--- надополнето: 29 декември 2012 во 12:08 ---
Абе „да ви.............“. Ама знаев. Јас не сум за места кај шо се збираат 100+ лоботомирани на 10 квадрати простор (диско ко ова, фан клуб на ManUre и слично). Знаев, знаев...:)

Следен пат, нејдам (не идам).

Пиес... убо шо се запознавме. Ти си бар еден од ретките шо ме имат видено екстра пијан lately. :D

Море доста л'жиш, цела вечер под едно око манијачеше едвај 18годишни:ROFLMAO:

Џабе дојдов. Не ја запознав Princess Of Evil

Ама добро, бар се расклопив од смеење ко ја пееше педерчево наше I want to break free...:icon_mrgr:

We are not singing that song because it's easy, but because it's gay!

Jonh F. Mercury

:icon_lol:
Ќе ја запознаеш заедно со мене, би сакала да седнам со тебе на маса :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom